USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У бюджет громад Волині повернули понад пів мільйона гривень, надміру сплачених за електроенергію

20 Липня 2023 19:27
Постачальники електроенергії повернули понад півмільйона гривень надміру сплачених їм коштів у бюджет територіальних громад Волині.

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури.

На виконання рішень судів, якими задоволено позови Волинської обласної прокуратури в інтересах управлінь Ковельської та Горохівської міських рад, постачальники електроенергії повернули понад 500 тисяч гривень, які зайво отримали із бюджету.

Прокурори з'ясували, що у 2021 році за результатами тендерів між виконавчими органами місцевого самоврядування та постачальниками укладено договори про надання послуг.

Читати ще: Порушив принцип добросовісної конкуренції: учасник тендеру на Волині поверне в бюджет понад 400 тис. грн

Згодом сторони уклали додаткові угоди, згідно з якими вартість електроенергії збільшувалася за відсутності для того підстав. У підсумку замовники сплатили більше, а електроенергії отримали менше, ніж було домовлено за результатами закупівель.

У судах двох інстанцій прокурори відстояли свою позицію про стягнення з постачальників коштів, надміру сплачених їм із бюджету. Рішення судів виконані, кошти повернуті у бюджет територіальних громад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus