USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У бою під Олександрівкою загинули 2 бійці АТО

12 Липня 2014 22:00
Двоє українських військовослужбовців з 30-ої механізованої Новоград-Волинської бригади загинули в суботу під Олександрівкою (Луганська область) у бою з терористами. Про це повідомляє Про це повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін, - інформує «24 канал».

«Сьогодні під Олександрівкою під час бою з терористами загинули двоє українських військових - Оліферчук Юрій і Валерій Ващенко 1992 року народження", - сказав Кізін.

Раніше повідомлялося про загибель 7 українських військових за останню добу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
вадим Показати IP 13 Липня 2014 00:18
Клас! А Президент їде на чемпіонат з футболу в Бразилію! Ави дурні воюйте..............
Йому до вадим Показати IP 13 Липня 2014 03:21
Йому треба вiдпочити,вiн вже багато чого наробив...
вадимУ до вадим Показати IP 13 Липня 2014 10:50
Вже не їде заспокойся!:)
ольга Показати IP 13 Липня 2014 05:29
Бiднi матерi.
Дончанин до ольга Показати IP 13 Липня 2014 06:41
«Луганск, 12 июля. Под Александровкой подразделения армии ЛНР подбили 9 танков и 1 БМП противника, агрессор не был допущен к городу». "Луганск, 12 июля. За минувшую пятницу в Луганске погибли три мирных жителя, 28 получили ранения и травмы в результате боевых действий, сообщается на сайте Городского совета Луганска" Так вот, бедные ли матери, вырастившие сыновей, которые поехали убивать иных людей только за то, что у них иная точка зрения на некоторые вопросы?
оля до ольга Показати IP 13 Липня 2014 09:05
коментар було видалено
Валерій до оля Показати IP 13 Липня 2014 09:46
і ті матері бідні,а як війну зупинити? Дати далі пулєровській банді правити бал. Не солдати української армії цю війну починали, вони виконують свій обов'язок..не інтернаціональний ,як в Афгані,не міратворчєскій як в Грузію..А захищають свою землю,свою Батьківщину від цих міратворців....Не там шукаєш корінь зла..
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 10:02
"А захищають свою землю,свою Батьківщину від цих міратворців...." - вчера в Донецке в результате обстрелов ГРАДами было убито 10 мирных человек. В этом заключается защита своей земли? И почему НАША земля стала твоею?
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 10:31
Земля українська бо це Україна..Це раз,а раз згадав за міратворців,.є таке місто Грозний..скільки тисяч мірних гускіх розстріляли з градів міратворців? Етак тисяч 20-30..в газнебесній статистика не надається..Та і звідки в терористів взялись гради,танки,бехи? Не від гускіх? Вилущать всіх сепаратистів і війна кінчиться.і не сумнівайся.вилущать
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 11:28
"Земля українська бо це Україна" - объясни мне, почему о таких вещах кричат именно те, кого присоединили к Украине позже всех? А не по той ли причине, что среди вас преобладают униаты? Ну а по поводу нашей земли - Новороссия была присоединена к Украине в 1922 году. Иными словами, Новороссия не является исторически украинской землей. Более того, я, например, проживаю на землях донского казачества. Это первое. Второе: кто именно разжигает вражду, мы либо те, кто кричит: "Москаляку на гілляку!" Третье, по поводу Грозного: почему сейчас чеченцы стоят за нас, а не за свідомих горой? И почему они ненавидят свідомих?
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 12:46
Мені ті чечени по боку..це раз..А по друге пулєр в них просто відкупився..Олімп -Сіті в Воронежі не побудував же..чи в в Вологді,але чечен зі зброєю в Україні ворог.За новорасєю,а вона коли небудь була.?.після серії голодух на Дону і ешалони переселенців з глубінкі? Фізичного винещення українців і насильної русифікації виживших? А за москаляку на гілляку? Прийшли до нас зі зброєю,принесли кров і грабежі, чогось іншого чекали? Так про що Вас "не слишать"? Скажи
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 12:56
Ти нібито донецький, можливо.а я волиняка...ну бандерлог..Так от в моєму Луцьку чи сусідньому Львові найди хоч одного нещасного москаля якого ображають за тещо він москаль, чи на російській розмовляє.Це тобі для роздумів,якщо можеш ще думати..Бідні москалі, страждають між свідомих..і чогось в москалію не пруть.ох бідолахи..Луцькі москалики,кого тут зобижають?
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 13:59
Поищи по инету встречу представителей ОБСЕ с украинскими беженцами в России. Может быть что либо поймешь. Я уже не говорю о иных видео. Или считаешь, например, допустимым использование ГРАДов по жилым кварталам (есть фото погибших детей), подчеркиваю - не по ополченцам, а по жилым кварталам, так как было вчера в Донецке? Знаю результаты, а использование сам слышал. Ну а конкретно по тебе, персонально. У меня, исходя из тональности твоих постов и того, что в них видна мысль, складывается впечатление, что сядь мы с тобой на пару и поговори нормально, вполне могли бы найти общий язык.
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 14:28
Я думаю,що спільну мову ми найли б , точно.Все таки в одній державі.За гради по Донецьку? Відео гуляє багато,і фури з мінометами в Донецьку.Хто по житловим кварталам валив? Не знаю точно.Знаю і пам'ятаю слова вована," а мы за спинами мирных жителей,ззади ,как вы стрелять будете"? От звідти і корінь зла.це моя думка.. А на пару,в мене сусід росіянин.Повір, час проводим ..угу-гу..Але в даній ситуації,не бачу іншого виходу,як повне і успішне завершення АТО. Український прапор над Донецьком,повір знаю як важко втрачати рідних людей.. особливо трагічно.
АнТОшка до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 10:49
А хто розпочав? Смішний ти... Майданівці це все "заварили", а потім сформували Нацгвардію, поробили різні войовничі формування, влились до лав Збройних Сил і пішли на Схід! То хто це все розпочав?!
Валерій до АнТОшка Показати IP 13 Липня 2014 12:10
І Крим анексувала майданівці? Ах ДА маскалі врятували кримчаків від жорстоких правосеків..Але хоть тут молодець Національну Гвардію з великої літери написав? А розпочали там.пали з кколорадськими стрічками,які зривали державні прапори.захоплювали зі зброєю державні органи..Не на так? Глибоко заТорено сучко? А пісяєш ,що до тебе зайдуть хтось тих ..з зони АТО..ну розказати все як там?
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 14:01
1)А ушел бы Крым, если бы не было майдана? 2)А был бы майдан, если бы СШП не интересовала территория Украины, как метод ослабления России?
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 14:51
Майдану не було,треба було лиш янеку підписати асоацію,і в Криму б нічого не було Принаймі в швидкій преспективі . Та і Крим Росії порібен лиш як воєнна база.Ну і що зараз там? Лафа? А от Донбас стагнуючій економіці Росії не потрібен,шахти точно. А не простіш Росії просто нормально мирно співробітничати з Україною? На користь всім,сам розумієш тепер відносини порвані на дуже довго..Я жив в Росії,і друзі є там і родичі,і нормально відносився до неї.Зараз ненавиджу, і її громадян за те що 80% підтримують фюрера.
До Валерiя Показати IP 13 Липня 2014 09:59
Нещасна ваша матiр i ваше оточення.Бог з тими,хто э любов,а не ненависть.
Валерій до До Валерiя Показати IP 13 Липня 2014 10:36
Це правильно, Бог з тими де любов Але любов це не брехня.це до Оля..Ніякій тварі не дано право паплюжити наших воїнів..А захищати їх Честь і Гідність буду завжди.А до шакалья щось тут вякаючого проти нашої армії-рахую вас диверсантами..це я рахую.Але гади не сумнівайтесь, прийде час і вами займеть СБУ і воєнна контра.чекайте там також так рахують
АнТОшка до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 10:46
Зараз час вже настав то чого ти лякаєш і на інший час переносиш, давай вже "займайся"! Бандера теж свого часу так кричав і всі знають як закінчив!!! Братовбивство ні до чого доброго не доведе!!!
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 11:32
Лично ты одобряешь то, что произошло в Одессе?
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 11:59
А до чого тут АТО? В Одесі..Напхали колоради напалму в будівлю і вчаділи..але зараз все спокійно..Так і в Донбасі треба було б зразу..
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 14:02
Не было бы у нас оружия, у нас было бы тоже самое, что и в Одессе. Или не знаком с динамикой роста наших требований?
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 15:02
Я бачив а Одесі накритих національним прапором людей,розстріляних з АК..ще до пожежі.Так само і в Вас.зброї не було? Без роботи ФСБ не обішлось.Та і динаміка вимог? Не дают говорить.референдум,республики..Тільки тож не Крим, ви Росії не потрібні.А буферна зона, ізольований Донбас..сам розумієш.з коридором до Молдови ще щось.Ну цього вже точно не дадуть..А Росії потрібен Донбас лиш як гаряча точка Одне лиш пулєр не розрахув,як дійде до прямої війни це вже точно кінець всім.Росії також.Надіюсь не дійде,але може.Навіть спонтанно,без волі верхівки.Не думаєш так?
До Валерiя до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 11:40
Голова без розуму,що лiхтар без свiчки.Тiльки боягуз може погрожувати,сидячи на диванi.Вчи правопис,а не нас.
Анонім до До Валерiя Показати IP 13 Липня 2014 12:03
А хто пригрожує..попереджують просто..А не просто? Ти гібон троль- прийомчки з правописом забудь..на стінах гвіздком шкрябать .не по клавці..Але вами шакалами займуться і серйозно..не сумнівайтесь
Валерій Показати IP 13 Липня 2014 11:07
Вірно, другі часи настали.Вже держава Україна більш нікому не позволить її нищити.А я і не лякаю,попереджую.Ти паРашенські закони про нет почитай..А за Бандеру що ти тут розвонявся..Степан Бандера борець за Україну..новорасєю не створював .А як загинув..ну методи сталіністів зараз і пулєровці приміняють успішно.та ще і більш зловісно..полоній гм..журналісти,олігархи, міжнародний тероризм..як ти собако,назвеш викрадення наших громадян і їх судилище в парашні? Та і маскаль українцем братом ніколи не був і не буде.А риторика вже трошки притухла,угас пєтушьок? Займуться і не сумнівайся.особливо з тролями.Які за ванючі рубликі з території України ведуть війну проти України..І Закони відповідні є..Згинь гундон
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 11:34
".Вже держава Україна більш нікому не позволить її нищити" - а какое мнение по этому поводу у Коломойского? Если не знаешь, то поищи в инете, найдешь.
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 11:48
Ну і що? Олігарх,єврей ? Але патріот України..Завдяки йому не палає в вогні її Південь..А в неті ваша братва всього наляпать може.та і маскаль заочно арєстовать могєт.Посилів мені не кидай..кисєль -тв надивився.Ти один елементик цього.Мабуть тут за всіх погоду робиш..Дощик над Луцьком пройшов..сліди змив..А, ЗаТОРєний ти наш?
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 11:51
"Але патріот України" - который собирается либо прибрать к своим рукам всю Украину либо создать на подконтрольной ему части Украины собственный халифат. Я же тебе говорил, просмотри этот вопрос по интернету.
Анонім до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 11:56
Так він і так халіф..банківський.Ще розкажи про мучєнія рускагаворящіх.Вчора інтервю по Новини -24 було..найди .послухай..А то скажеш,Мосад тєрерозируєт юго-восток..
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 11:37
"Та і маскаль українцем братом ніколи не був і не буде" - Как во времена Киевской Руси были связаны между собой Киев и Великий Новгород?
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 11:52
В Луцьку є стара тюрма.під стінами її лежать чотири тисячі мирних українців жорстоко вбитих в 1941році братком маскалем .Це лиш один маленький фрагмент братньої любові..пшол вон..проксачний
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 12:09
Помнишь историю о признании голодомора? Напоминаю, Россия соглашалась признать голодомор советского крестьянства. Киев требовал - украинского крестьянства. Объяснить почему именно такое требование было у Киева? Ну а по поводу "чотири тисячі мирних українців жорстоко вбитих в 1941році" - почитай доклад Хрущева по поводу культа личности. Иными словами, и Советский Союз признавал то, что подобные вещи имели место. Правда ты забываешь одну "мелочь", а именно: подобные вещи происходили по всему Союзу, в том числе и на территории нынешней России, а не только на Украине.
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 12:18
А до чого цей екскурс в історю.В двох стрічках.Зовсм не по темі.Скажи краще,чим держава Україна обмежувала донеччан? Чим обмежувала етнічних росіян,російськомовних? Від кого і кому була загроза в Криму.врешті яку шкоду комусь зробили бандерлоги?.Про що Україна мала від Вас"услышать"?
Дончанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 14:09
Помнишь Волынскую резню? Так вот, считай лично ты, что поляки обязаны относиться к тебе и твоим землякам, так само, как ты относишься к русским. Хотя здесь я весьма не прав, ибо не учитываю национальности как Сталина, так и Берии. И, вообще, кто из русских и когда правил Советским Союзом. Аналогичный вопрос о выходцах с Украины. Ну а по поводу "чим держава Україна обмежувала донеччан" - 1)какие первыми были приняты законы после переворота? 2)что по этому поводу говорили и говорят 2)Тягнибок, 2)Ярош, 3)Фарион... Как нас называет выбранный вами "президент"?
Валерій до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 14:41
Про Волинську трагедію знаю дуже багато,я тут живу і цікавлюсь цією темою..Війна і братовбивча і постраждалих українців також багато.Неподалік тієї тюрми стояли шибениці,там поляки вішали українців.Перехворіли і повір відносини з поляками в нас досить добрі..І це правда.За закони після революції,саме революції.Надіюсь,не рахуєш що зечару виперли просто так.Та і не переворот,Президента обрали таки чесно і прозоро. За мовний закон.так його просто хотіли удосконалити, зарано.Але врахуй,ініціатори того що отримали на виборах і цілком заслужено..За Яроша,а хто він ? Навіть Рабінович отримав в три рази більш голосів,ловиш.Тепер з Коломойським разом ми вже жидобандерівців.Та і Порошенко хоче не лиш очистити Донбас .від терористів,але і розвивати його..дотаційний і депресивний .
луганчанин до Валерій Показати IP 13 Липня 2014 17:47
Хорошая у вас беседа, прямо переговоры по мирному урегулированию. Только напрасно вы забираетесь в дебри давно минувших дней - самое злободневное сейчас то, что мы все делим Украину на "наших" и врагов. Самое страшное, страшнее всех уже случившихся смертей, то, что мы почти забыли, за что воююем, но уже никогда не забудем, с кем.
Валерій до луганчанин Показати IP 13 Липня 2014 18:04
Я щось маю проти мирного врегулювання..В мене друзі з Лисичанська.родичі в Донецьку.і в оласті є.Ті з Донецьку по телефону дуже обережні,а з області зовсім по другому.Слава Богу денеерівців в них не було,і не хочуть..Але скажіть будь-ласка, який вихід Ви бачите.Не думайте ж,що нам своїх земляків хоронити не боляче..
аяяй до Дончанин Показати IP 13 Липня 2014 16:31
ну і нехай говорять що хочуть,це їхня робота , а люди на них не особливо зважають,народ у нас мудрий і миролюбивий тільки Путін не хоче миру!
Валерій до аяяй Показати IP 13 Липня 2014 18:17
А Ви проти спілкування з донеччанином? Можливо то його робота,можливо.Але не моя,я виклав свої думки.Але краще все-таки говорити, чим стріляти, а от думку луганчанина було б дуже цікаво почути.живу.не заказуху
до Валерiя Показати IP 13 Липня 2014 16:13
,,...хоче розвивати Донбас...,, А для розвитку треба Украiну кров'ю залити?Шось намiри з дiями розходяться.
Валерій до до Валерiя Показати IP 13 Липня 2014 18:08
А як Ви рахуєте.має віддати Донбас,громадян України під опіку незрозуміло кого.Та тим більш це його обовязок.Не Порошенко розпочав війну.і йому вона не потрібна.Та ще з тактикою окупантів, за спинами мирних мешканців..Може чечени, чи москльня-добровольці.найманці представники Донбаксу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus