USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Чехії в магазинах і транспорті зобов'язали одягати одночасно дві маски

19 Лютого 2021 15:32
У Чехії зобов’язали жителів носити респіратори або дві хірургічні маски одночасно у магазинах і громадському транспорті, щоб сповільнити поширення коронавірусу.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на чеське видання iDNES.

У магазинах, громадському транспорті і лікарнях відтепер буде обов’язково носити респіратори FFP2/KN95/N95 або дві хірургічні маски, одягнені одну на одну, повідомив міністр охорони здоров’я Ян Блатни після засідання уряду.

«В останні кілька днів в Чеській Республіці відбулося подальше погіршення ситуації», – пояснив нову вимогу міністр Блатни.

За його словами, ці заходи необхідні у загальнодоступних місцях з великим скупченням людей.

Блатни раніше заявляв, що він наполягатиме, аби якомога більше людей носили респіратори FFP2, щоб зупинити мутацію британського варіанту коронавірусу.

Як повідомлялося, уряд Чехії наразі вирішив не відкривати несуттєві роздрібні магазини на тлі несприятливої ситуації з пандемією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юлія Показати IP 19 Лютого 2021 19:24
Дурні при влади знущаються з людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus