USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Чернівцях на фабриці спалахнула масштабна пожежа, травмувався рятувальник. Відео

13 Липня 2020 20:37
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа на території компанії «Розма», що займається виробництвом гумових виробів. Інцидент трапився удень 13 липня, станом на вечір пожежу ще гасили, проте її вдалося рятувальникам локалізувати.

Займання сталося на вулиці Прутській, 29. За інформацією ДСНС України, площа пожежі становила майже 2 тисячі квадратних метрів, пише 24 канал.

Станом на 14:00 вогонь вирував на 3 та 4 поверхахвиробничої будівлі фірми – саме тут і виникла пожежа. Загалом вогонь охопив 2 тисячі квадратних метрів площі.

Внаслідок займання обвалилась частина даху, через це травмувався один із рятувальників. Опісля конструкція продовжила руйнуватися, і це триває досі, передає Суспільне.
Крім того, довелося евакуювати 30 людей: 5 – із складського приміщення, 25 – із сусідніх будівель.

Наразі немає інформації щодо причин і обставин виникнення пожежі. У ДСНС її уточнюють. Окрім травмованого рятувальника, попередньо, жертв і потерпілих немає.

"Загрози для людей не було, бо всередині нікого не було. Але там – велика завантаженість легкозаймистими матеріалами – від підлоги до стелі, на кожному поверсі. Зараз відбувається обвал конструкцій, оскільки вони сильно перегрілися. Рятувальники працюють ззовні, щоби не травмуватися. Вогонь розповсюдився на частину другого поверху", – підкреслили в ДСНС

До гасіння пожежі залучили 55 рятувальників і 11 одиниць спецільної техніки. Раніше допомагали гасити пожежу ще 11 людей і 16 одиниць техніки, зокрема пожежний потяг.

Фірма «Розма» виготовляє гумові вироби, зокрема труби для систем водопостачання та опалення. Як зауважив директор компанії, Михайло Красовський, в приміщеннях, які горять, зберігають полімерні вироби. Їх винесли в коробках.

Начальник управління ДСНС у Чернівецькій області Сергій Михайлюк, зі свого боку, зазначив, що величезною проблемою став безводний район, тому не було звідки набрати воду, передає ACC.

"Ми підігнали пожежний потяг, але, на жаль, через велику відстань – майже 1 кілометр – на цій довжині втрачали тиск", – каже він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus