USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У «чорну п’ятницю» співробітники Amazon у Німеччині оголосили страйк

29 Листопада 2019 14:25
У Німеччині співробітники інтернет-компанії Amazon оголосили страйк в день міжнародного мегашопінгу – «чорну п’ятницю».

Як повідомляє DW, страйк почався в ніч на п’ятницю і триватиме три дні.

У ньому беруть участь працівники розподільних центрів Amazon в Лейпцигу, Бад-Херсфельді, Кобленці, Райнберзі і Верні та Грабені.

Організатором акції виступила профспілка працівників сфери обслуговування Verdi.

Профспілка протягом багатьох років домагається від американського концерну тарифного договору аналогічного тому, який діє в сфері роздрібної торгівлі і доставок товарів поштою. Він повинен передбачати підвищення зарплати і поліпшення умов праці. Але керівництво Amazon відмовляється від переговорів: компанія позиціонує себе як підприємство в сфері логістики, де оплата надходить безпосередньо при отриманні товару.

Крім того, відзначають в Amazon, його співробітники отримують численні бонуси.

Останнім днем страйку в шести розподільних центрів Amazon в Німеччині стане «кіберпонеділок» (Cyber Monday), коли традиційно проходить масовий розпродаж безпосередньо в інтернет-магазинах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus