USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Дагестані зняли на відео, як потужна лавина насувається на село

23 Березня 2021 18:18
У Рутульському районі Дагестану в селі Цахур зійшла четверта за останній час снігова лавина. Обійшлося без жертв, проте постраждали автомобілі місцевих жителів.

Про це повідомила пресслужба Міністерства транспорту і дорожнього господарства Дагестану, передає УНН.

У селі Цахур зійшла чергова снігова лавина. На щастя жертв немає, оскільки місцевих жителів попередили про можливу подію. За останні дні це вже четверта лавина. Є інформація, що снігом засипано три автомобілі, один з яких впав у прірву.

«Сьогодні о 14:30 на 37 кілометрі автомобільної дороги «Рутул – Лучок – Джин» в селі Цахур зійшла чергова снігова лавина (4-а за рахунком). Дорога перекрита протяжністю в 300 метрів», – зазначає пресслужба на порталі міністерства.

Зазначено, що сенсу розчищати дороги немає, оскільки наразі рух лавинних мас не припинився. Ймовірно, це зроблять 25 квітня.

Нещодавно на гірськолижному курорті Росії зійшла лавина. Снігом засипало 6 будинків. Під сніговими завалами рятувальники знайшли тіла 36-річної жінки, її півторарічної дитини, а також тіло чоловіка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus