USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У декількох багатоповерхівках на Соборності та Молоді безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти

3 Червня 2020 22:10
У багатоквартирних будинках на Соборності, 13, 15 та Молоді, 14 безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти.

Про це інформують на сайті міськради.

Сьогодні перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та керівництво ДКП «Луцьктепло» вкотре зустрілись із лучанами, що мешкають у багатоповерхових будинках, де безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти (ІТП).

Цього разу їх зустріли мешканці будинків за адресою Соборності, 13, 15 та Молоді, 14.
Ігор Поліщук розповів присутнім, що встановлення ІТП дозволить їм заощадити до 30% від тієї суми, яку вони сплачували за тепло раніше. Окрім того, у їх під’їздах будуть встановлені балансувальні клапани, що регулюватимуть рівномірну подачу як на перший, так і на останній поверх будинку. ІТП встановлюється безкоштовно, за умовами програми співпраці Луцької міської ради, ДКП «Луцьктепло» та Євробанку.
Григорій Недопад додав, що на разі обладнання готове до встановлення, а всі роботи будуть проведені ще до початку наступного опалювального сезону.

Абонентська оплата за обслуговування ІТП становитиме до 20 грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть. При цьому люди отримають низку суттєвих переваг – ІТП найвищої якості від італійського виробника, економія на опаленні до 30%, збалансована подача теплоносія з однаковим тиском для всіх квартир, регуляція обігріву при потеплінні чи похолоданні.

Окрім того, під час спілкування із мешканцями згаданих багатоквартирних будинків, обговорили актуальні проблеми їх прибудинкових територій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Микола Показати IP 4 Червня 2020 07:45
Круто! Одні встановили за власні гроші, кредитів набралися, а іншим безкоштовно. Признавайтеся хто з чиновників чи депутатів там мешкає.
Арафат Показати IP 4 Червня 2020 07:57
Ха-ха! А протягом року абонплата непомітно виросте в рази. Безплатно в цьому світі не буває нічого!
Василь Показати IP 4 Червня 2020 09:28
Вже маємо проблеми із цими ІТП-а тепер їх стане ще більше.Обіцяли економію до 73%,потім до 50%,в рази,-а тепер тільки до 30%.Мороз 15-20град покаже фактичну економію,а не тепла зима.
Василь Показати IP 4 Червня 2020 11:07
Треба писати,що не безкоштовно,а за грантові кошти приблизно по 450тис. гр. на будинок.І встановлювати іменно ІТП із залежною схемою-це задавити сусідні будинки без ІТП.В них різко зменшиться перепад тиску на вході і в результаті впаде циркуляція.Останні батареї будуть ледве гріти. В країнах Європи використувують схему з пластинчастими теплообмінниками-але ціна виростає приблизно наполовину.Але в цьому випадку ІТП не впливае на мережу!!!!
ппц Показати IP 5 Червня 2020 10:46
ну а іншим мешканцям міста шо робити, за власний кошт встановлювати чи як ?
Василь Показати IP 5 Червня 2020 19:00
Якщо у вашому будинку перепад тиску не менше 1атм(по ДБН не менше 2атм)-то цілком достатньо загальнобудинкового баланс. клапана прибл. за 3-4т.гр.і спокійно реголюйте в ручному режимі. А приводити внутрібудинкову мережу в норм. тех. стан прийдеться всім без винятку.Це ваша приватна власність.Як холодильник.чи телевізор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus