USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У «Дії» не з'являється сертифікат про бустерну вакцинацію: що робити

2 Лютого 2022 15:09
У Міністерстві охорони здоров’я пояснили, що робити, якщо після щеплення бустерною дозою сертифікат у «Дії» не з’являється або виникають інші проблеми.

Для генерації нового сертифікату потрібно перейти в розділ «Послуги» та надіслати запит, пише Gazeta.ua.

Як повідомляє міністерство, корінь зла – неправильне заповнення даних лікарями, і воно досить масове. У Мінцифри та МОЗ про проблему знають і вже працюють над її вирішенням.

Якщо вам не «горить», можете трохи зачекати. Якщо терміново треба – шукайте вихід на лікаря та просіть його виправити помилку. Він повинен перевірити внесення даних до системи.

У міжнародному сертифікаті про вакцинацію можна побачити два документи. Перший – про основні дві дози вакцини. Другий – про бустер. Термін дії першого документу скоротиться. Але у другого він зросте.

Проте у коментарях продовжують скаржитися на проблеми з сертифікатами.

«Не працюють ваші поради. Щойно створила новий запит, знову прийшов «новий» сертифікат, де не врахований бустер», – пишуть користувачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антон Показати IP 2 Лютого 2022 16:46
Якщо "Дія" підтянула бустерний сертифікат то на міжнародному появиться в правому нижньому куті цифра 2. Необхідно його відкрити.
ОДІН. Показати IP 2 Лютого 2022 20:31
БРАТИ ШНУРКА І ІТИ ВІШАТИСЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus