USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Дніпрі застрелені двоє колишніх бійців АТО. Подробиці

25 Липня 2017 08:13
Двоє колишніх військових, що брали участь у бойових діях на сході України, загинули внаслідок стрілянини в Дніпрі ввечері 24 липня. Ще четверо людей були поранені, повідомляє у Facebook Національна поліція в Дніпропетровській області.

«Близько 20:00 до поліції надійшла інформація, що… в Шевченківському районі Дніпра чути постріли, на асфальті лежить нерухоме тіло чоловіка. Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували: близько 19:50 невідомі під’їхали на автомобілі та з автоматичної зброї спричинили вогнепальні поранення п’ятьом громадянам, які знаходилися на літньому майданчику кафе. Після цього зловмисники зникли з місця скоєння злочину на автомобілі», – ідеться в оприлюдненій близько півночі інформації, яка відрізняється від першого повідомлення – у ньому йшлося, що дві групи чоловіків словесно з'ясовували стосунки, однак після того, як не змогли досягти компромісу, почалася стрілянина.



«З метою розшуку та затримання зловмисників по Дніпропетровській області введений оперативний план «Сирена». На розшук та затримання зловмисників задіяні всі підрозділи правоохоронців», – вказують у поліції.

За інформацією видання Страна та місцевого порталу Дніпроград, були вбиті колишній військовий 20-го ОМПБ 93-ї мотопіхотної бригади Олексій Вагнер та боєць із позивним "Щука". Важке поранення отримав ще один ветеран АТО і відомий адвокат Едмонд Саакян. Він наразі перебуває у реанімації.

Депутат Криворізької міської ради Микола Колесник на своїй сторінці у Facebook також повідомляє про поранення Саакяна. Також Колесник пише про загибель АТОвця, але не називає його імені.

"З приводу стрілянини в центрі Дніпра. Не було ніяких "обоюдних" разборок озброєних угрупувань. З машини вийшло тіло і відстрілялось з автомата по АТОшніках, потім сіло в автівку та поїхало геть", - написав депутат.


ЗМІ повідомляють, що загиблий Олексій Вагнер був постраждалим під час сутичок 9 травня у Дніпрі, коли «тітушки» з оточення нардепа Вілкула напали на АТОвців. Важко поранений Едмонд Саакян був адвокатом постраждалих у сутичках.



ЗМІ повідомляють про загибель Олексія Вагнера.Фото із соцмереж


Едмонд Саакян (у центрі) з важкими пораненнями перебуває у реанімації. Фото із соцмереж
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Учень СШ № 22 Показати IP 25 Липня 2017 18:19
До чого тут вислів колишні воїни АТО ...??? Давайте будемо говорити : - колишні вихованці такого-то дитсадка , випускники такої-то школи ...!!! Речі потрібно називати своїми іменами !!!
до Учня Показати IP 25 Липня 2017 21:54
Учасники ато це майже святі та недоторкані люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus