USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

У ДНЗ № 19 – свято з нагоди Дня українського козацтва

11 Жовтня 2017 19:19
14 жовтня в Україні відзначають Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника України, День українського козацтва, 75-ту річницю створення УПА. Впереддень цих важливих для нашої країни дат у дошкільному навчальному закладі № 19 відбулося свято “Ми діти козацького роду”, інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

У заході взяли участь заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко, начальник відділу екології Анатолій Гламазда, еколог Борис Сорока, батьки дітей цього ДНЗ.

Розпочалася акція екологічно-патріотичною літературною-музичною композицією, під час якої діти декламували вірші, співали пісні про рідну мову, чисте голубе небо, славний козацький родовід.
Учасників акції привітав заступник міського голови Костянтин Петрочук, який подякував колективу дитячого садка за те, що виховують у дітей патріотичні почуття, адже саме вони будуть розбудовувати нашу державу. “Хочу від свого імені, керівництва міста, депутатського корпусу привітати усіх з прийдешніми святами та побажати усім здоров'я, терпіння і натхнення у вашій нелегкій праці”, - наголосив він та додав, що йому дуже сподобалося свято, адже дітям розповіли про історію української боротьби за незалежність в різні періоди. Костянтин Петрочук закликав дошкільнят любити і берегти свою країну.
Також Костянтин Петрочук та Ігор Поліщук вручили Подяку міського голови колективу дошкільного навчального закладу № 19 Луцької міської ради (завідувач Світлана Валько) за сумлінну працю, вагомий внесок у збереження навколишнього середовища, виховання екологічної культури та шанобливого ставлення дошкільнят до довкілля, активну участь у природоохоронних заходах, а також з нагоди Дня Українського козацтва.

Подяки міського голови також отримали працівники ДНЗ № 19 Валентина Тур, Тетяна Літвінцова та Неля Веремко.

Потому діти, вихователі, гості садили кущі калини, які є символом України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus