USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Польські перевізники добилися через суд дозволу відновити блокаду на кордоні

15 Грудня 2023 20:20
З понеділка, 18 грудня, польські перевізники знову можуть почати протестувати перед польсько-українським прикордонним переходом у Дорогуську.

Таке рішення ухвалив Крайовий суд у Любліні, повідомляє Радіо Люблін.

Суд розглянув апеляцію польських перевізників на рішення мера Дорогоської громади Войцеха Сави, який не погодився на такий протест.

На думку суду, рішення не узгоджується з законом про збори.

Рішення підлягає негайному виконанню, але війт може оскаржити рішення суду в апеляційній інстанції.

Мер Дорогоської громади поки не знає, чи подаватиме апеляцію, оскільки не бачив рішення суду.

«Я ще не вирішив, чи буду оскаржувати постанову суду. У мене є на це 24 години. Обґрунтування ми ще не отримали, чекаємо на обґрунтування і лише тоді зможемо оскаржити це рішення», – сказав чиновник.

Він упевнений, що його рішення було правильним.

«Навіть сьогодні, якщо подивитися, черга вже до Дорогуська. Я вважаю, що це буде велика загроза безпеці. Черга вже досягла 60 км і, думаю, буде збільшуватися», – сказав він.

Нагадаємо, голова громади Дорогуськ Войцех Сава не дозволив проведення нової акції протесту перевізників на під’їзній дорозі до пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на кордоні з Україною.

Відкликаючи дозвіл на протест перевізників на під’їзній дорозі до прикордонного переходу з Україною, Войцех Сава послався на передбачену законом передумову – загрозу майну значних розмірів.

Як повідомили 15 грудня, митний пост «Ягодин» повністю відновив і продовжує нарощувати пропуск вантажів в обидва боки українсько-польського кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 16 Грудня 2023 03:28
одіозний Рафал Меклер мешкає при комунізмі ? він вже відшкодував збитки, спричинені попереднім блокуванням кордону ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus