USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ДТП на Київщині постраждав волинський рятувальник з дружиною. Потрібна допомога

4 Січня 2021 10:58
У ДТП в Київській області постраждали багатодітні батьки Степан та Валентина Богдани з села Чарторийськ Волинської області.

Як повідомили на сторінці «Божі діти» у фейсбуці, внаслідок аварії у постраждалих були розбиті тазостегнові суглоби, вони отримали черепно-мозкові травми, численні забої та втратили багато крові.

Аварія сталася 27 грудня на Варшавські трасі, біля повороту на село Ворзель, інформує Київ оперативний. Легковик БМВ зіштовхнувся з ВАЗ та злетів з дороги.

Степану та Валентині вже зробили перші операції на тазостегнових суглобах, але зараз їх готують до наступних операцій.

«Їх збирають по кісточках! Є надія, що будуть ходити, хоч із ціпком, але все ж таки ходити!» - інформують у соцмережі.

Вартість операцій, які так необхідні постраждалим, - понад 30 0000 гривень. Сума для багатодітної сім'ї є непідйомною. Тому всіх небайдужих людей просять відгукнутися та допомогти коштами, які можна переказати за такими реквізитами:

4149 6293 1440 2132 ПриватБанк (Богдан Степан).

«Сам Богдан рятувальник і не раз рятував людей. Тепер наша черга підтримати наших рятувальників. Аварію скоїли сп'янілі молодики. Сім'я рухалась до Києва відвідати старшого сина, який віддано несе службу у лавах Збройних сил України!» - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus