USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Чернівцях загинула студентка з Волині

6 Листопада 2017 10:35
Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася 4 листопада о 19 годині 40 хвилин по Проспекту Незалежності у Чернівцях, пише Вісник+К.

Керуючи автомобілем «Мерседес-Бенц Віто» на іноземній реєстрації, водій проігнорував червоний сигнал світлофора і допустив наїзд на 19-річну дівчину, котра переходила дорогу по пішохідному переході. Від сильного удару потерпілу відкинуло на кількадесят метрів від переходу. Внаслідок отриманих під час ДТП травм дівчина загинула на місці пригоди. Дівчина родом з Волині. Навчалася у місцевому медінституті.

Насмерть збивши пішохода, водій мікроавтобуса утік з місця події, і покинув авто на польській реєстрації на сусідній вулиці. Зі слів очевидців дорожньо-транспортної пригоди, у водія були помітні ознаки сп’яніння.

Працівники поліції встановили, що до скоєння дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками може бути причетний 39-річний житель Чернівецької області Геннадій Австрієвський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 6 Листопада 2017 11:00
Щоб не кидали авто треба "укр бляхи" запроваджувати обов'язково!
Волинянин Показати IP 6 Листопада 2017 13:01
Проїхавши на червоне.. не допустив, а скоїв, на переході та ще й в стані...не надавши допомогу!!! Слів немає... Глибоке співчуття рідним студентки.
Я Показати IP 6 Листопада 2017 14:08
Бляхарі,чого мовчок?Де ваше винні не бляхи,а люди?
Небляха до Я Показати IP 6 Листопада 2017 20:19
Згоден з бляхарями...винні люди а не номера....приклад субота біла криниця рівненська область де х5 на Волинський регістрів ції збив на смерть двох жінок і втік....2.0 проміля в водія...
Йо Показати IP 6 Листопада 2017 14:37
Па*люка буковинська. Сидіти до скону за гратами і сонця не бачити.Співчуття рідним дівчини.((
Андрій Показати IP 7 Листопада 2017 12:11
Все правильно, проблема не в "бляхах", а в людях. Але диб...в вистачає і на нормальній реєстрації, а тут їм на "підмогу" з*явилася купа диб...в ще на іноземній реєстрації. Скоро страшно буде по вулицях ходити, щоб де не збили !!! Хоча є і адекватні водії, незалежно від реєстрації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus