USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Чернівцях автівка патрульних на смерть збила 23-річного хлопця

16 Вересня 2018 13:07
У Чернівцях 23-річний чоловік загинув внаслідок наїзду на нього службового автомобіля патрульної поліції.

Як передає кореспондент УНІАН, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні приблизно о третій годині ночі на вулиці Руській у районі Гравітон. За повідомленням очевидців, ДТП сталася на пішохідному переході неподалік від місцевого ринку.

Прокуратура Чернівецької області розпочала досудове розслідування інциденту за ст. 286 ч.2 Кримінального кодексу України.

«За участю прокурорів спеціалізованими слідчими Головного управління Нацполіції в області та експертами Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС проведено огляд місця події. За попередніми результатами, зіткнення відбулося до пішохідного переходу, що підтверджується розсипом уламків. Автомобіль поліції, відеореєстратор та інші речові докази вилучено», - повідомив заступник прокурора Чернівецької області Олег Пелепюк.

За його словами, патрульних поліцейських, причетних до скоєння ДТП, перевірили на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння, за попередніми результатами всі тести були негативними. Після цього їх було проведено для допиту до прокуратури області.

«Враховуючи, що повноваження щодо досудового розслідування у слідчих прокуратури припинено, його здійснення доручено слідчим управління Служби безпеки України в Чернівецькій області», - додав Пелепюк.

Трагедія сталася вночі в одному з мікрорайонів міста. За словами очевидців, молодий хлопець переходив дорогу по пішохідному переходу, коли його збив позашляховик патрульної поліції, повідомляє "ТСН".

Крім того, очевидці стверджують, що водій та його напарник втекли з місця події, кинувши понівечений автомобіль.

У прес-службі ГУ НП у Чернівецькій області факт смертельної аварії підтвердили. Загиблим виявився 23-річний житель села Горбова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 16 Вересня 2018 13:11
Відразу на нари скотів, які вчинили злочин і втекли, покарання має бути суворим
111 Показати IP 16 Вересня 2018 13:12
І знову ЄВРОБЛЯХІвинні
Анонім Показати IP 16 Вересня 2018 13:18
Якась епідемія почалась в патрульних,човпуть машини,взялися за людей
Лучанин Показати IP 16 Вересня 2018 13:22
Цей коментар без коментарів! Реформа!
Реалії життя Показати IP 16 Вересня 2018 13:37
Коли цей безлад закінчиться. Хто буде відповідати за набраних телепнів при проведені відбори в поліцію??? Верніть старих ментів толку було більше!!!
Колишня міліція Показати IP 16 Вересня 2018 17:29
При нас такого бл**тва не було!!!Пацани ,Вас для початку треба дільничними ставити, і пішочком по 10 сіл , тоді буде толк, згідні???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus