USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У ДТП, в якій травмувалися двоє осіб, винен депутат облради

30 Грудня 2014 15:12
Винуватцем ДТП, що днями трапилася на Волині, є депутат облради, перший заступник головного податківця області Андрій Тимейчук, який був у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Нагадаємо, 28 грудня о першій ночі в Нововолинську сталася ДТП за участю п'яного депутат обласної ради. Як з'ясувалося, на пасажирському сидінні "Тойоти" знаходився начальник Шацького відділення Ковельської ОДПІ Віктор Челак; посадовець теж був нетверезим. Його з неважкими травмами доправили в Нововолинську ЦМЛ.

Пасажиром "Ауді" був батько водія авто. Внаслідок ДТП він отримав важкі травми; після аварії його обережно вийняли з автівки й поклали поруч - саме тому поширилася чутка, що в цій аварії постраждав ще й пішохід. З важкими травмами "Швидка" чоловіка доправила в реанімацію.

Тим часом в обласному управлінні ДАІ повідомляють, що винуватцем ДТП є саме обласний депутат: "Близько першої години ночі на автодорозі Ковель – Жовква, біля молитовного будинку Нововолинська, згідно з попередніми даними, водій автомобіля "Тойота Ленд Крузер", виконуючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі автомобілю "Ауді А6", що рухався в зустрічному напрямку, внаслідок чого відбулося зіткнення. У ДТП постраждали пасажири, 52-річний та 32-річний чоловіки, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Госпіталізовані у Нововолинську міську лікарню", - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що Андрій Тимейчук є першим заступником начальника Головного управління Міндоходів в області. Як нам повідомили в управлінні, посадовець зараз перебуває у відпустці для догляду за дитиною. Наразі своїх повноважень не склав - ні посадових, ні депутатських.

ВІДЕО з місця аварії можна переглянути ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
платівник податку Показати IP 30 Грудня 2014 15:34
коментар було видалено
податківець до платівник податку Показати IP 30 Грудня 2014 22:44
Всі керівники податкових органів - найбільші хабарники, Тимейчук - один з найактивніших. Всі у найкоротший термін перебування на посадах побудували собі маєтки за рахунок несплачених до бюджету податків. А податкова міліція існує лише для того, щоб шантажувати бізнес за немалу плату. Щира, проте гірка правда.
Олесь до податківець Показати IP 31 Грудня 2014 08:05
Ну і що? Заплатить. Замнуть.... Бо НІЧОГО не змінилось...
сектор Показати IP 30 Грудня 2014 17:44
коментар було видалено
ллдддддддддддд до сектор Показати IP 30 Грудня 2014 18:22
Це тільки в нас так може бути, що людина у відпустці по догляду за дитиною і не склала ні депутатських, ні посадових повноважень. Цирк.
Анонім до ллдддддддддддд Показати IP 30 Грудня 2014 21:55
В нас ще може років 2-3 на лікарняному перебувати і не складати ні депутатських, ні посадових повноважень.
Кузя до сектор Показати IP 31 Грудня 2014 01:13
А хто не сплачував?Що побудували?
зрадник Показати IP 31 Грудня 2014 14:42
Казав Андрусі оден чоловік не пхатися, а він не послухався... Чудило на букву м:-) Приклад Діхтярука його нічого не навчив. Це - лише початки, маховик запущений.
Ковель Показати IP 31 Грудня 2014 16:32
А чого Сірожки з Ковеля з ними не було, вони ж завжди разом дупчаться, голуб'ята?:-)
Толік Показати IP 1 Січня 2015 08:49
Тепер Андрійко буде знати і затямить назавжди, що ЗЕМЛЯ КРУГЛА. З Новим Роком!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus