USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У двох працівників міського суду на Волині виявили коронавірус

26 Жовтня 2020 13:06
У двох працівників Володимир-Волинського міського суду Волинської області лабораторно підтверджено діагноз COVID-19.

Про це повідомили на сторінці установи у фейсбуці.

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Володимир-Волинський міський суд Волинської області продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя.

Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду, на постійній основі проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь.

Громадянам рекомендують подавати необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) засобами електронного та поштового зв’язку або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Громадян, які є учасниками судових процесів, просять утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утримуватися від відвідин суду, якщо є ознаки будь-якого вірусного захворювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus