USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У двох прикордонних районах Волині можуть відновити очне навчання

26 Вересня 2022 19:42
На засіданні Ради оборони області у Волинській ОДА розглянули питання щодо відновлення офлайн навчання у школах Камінь-Каширського і Ковельського районів.

Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Як зазначив Погуляйко, питання щодо відновлення офлайн навчання у Ковельському та Камінь-Каширському районах порушили представники місцевої влади. З їхніх слів, є багато звернень батьків.

Читати ще: Аби вчитель хоч навчив писати: батьки з волинського прикордоння – за очне навчання

Зауважимо, що рішенням Ради оборони області очне навчання в 50-ти кілометровій зоні північних районів було заборонено.

«Як і минулого разу, сьогодні рішення про можливе відновлення навчання у форматі офлайн також прийняли колегіально. Попередньо керівникам районних військових адміністрацій доручено вивчити ситуацію щодо готовності укриттів, опитати батьків і лише тоді розглядати це питання. Також наголошено, що офлайн навчання можливе лише за наявності укриття, яке має висновки рятувальників», – наголосив голова ОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тато Показати IP 26 Вересня 2022 22:21
Вже всі герої - навчання відновлюють. Ще не зрозуміло яка ситуація буде бо росіяни мобілізацію оголосили. А в нас все добре вже!!! Безпечно дітям!!! Про те що сьогодні школи мінували( хоч і фіктивно), ні слова ніде. Але д дітей виводили на вулицю. А якби дощ лив, сніг, мороз, то де б діти були годину ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus