USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У дворах Володимира-Волинського можуть заборонити шлагбауми

17 Червня 2017 16:09
Віднедавна на вхідних дверях під’їздів багатоповерхівок Володимира-Волинського з’явилися оголошення, підготовлені житлово-комунальною конторою, в яких повідомлялося жителів про знесення усіх загороджувальних пристроїв та шлагбаумів. Ця процедура, як було зазначено, є вимушеною, оскільки саме подібні споруди заважають автомобілям екстреної медичної допомоги, поліції, служби газу та пожежної команди без перешкод дістатися до будинків у випадку їх виклику, пише "Володимирмедіа".

Багато було суперечок серед мешканців будинків. Одні оголошення сприйняли як належне, а ось частина таки була проти зняття споруд, оскільки, за їх переконаннями, двір після цього стане подібним на суцільну парковку або стоянку автомобілів.

Коментуючи ситуацію, начальник ЖЕК№1 Ігор Вишневський зауважив, що після оприлюднення оголошення, до нього відразу ж подалися люди, які були проти зняття загороджувальних споруд. Мешканці доводили своє бачення тим, що практично до усіх багатоповерхівок, де встановлені шлагбауми або бетонні блоки, автомобілям служб чотрирьох цифр є можливість доїзду до кожного із під’їздів.

Усі власники автомобілів, які проживають у висотках, дотримуються певних правил паркування таким чином, щоб не заважати проїзду спецтранспорту.

Узагальнивши думку мешканців, Ігор Миколайович підготував та подав міському голові інформацію, яка нині перебуває на розгляді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus