USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У дитячій бібліотеці в Луцьку створили студію для тіктокерів та ютуберів

3 Грудня 2021 07:20
У Луцьку в дитячій бібліотеці на проспекті Грушевського облаштували блогер-студію. Скористатися зоною для знімань роликів у TikTok та YouTube можна безплатно.

«Відеоблоги – тренд нашого часу, який наразі не планує здавати позиції, – написала у фейсбуці керівниця закладу, що нині має назву бібліотека-студія «Дім», Ніна Бочарова. – Бібліотека-студія «Дім» запрошує скористатись послугами і обладнанням міністудії».

У окремій кімнаті на тіктокерів та юту берів є студійне світло, стійка для фону, тканинний зелений фон хромакей, студійний білий фон, петличний мікрофон, а також комп’ютерне обладнання. Студія працює за графіком роботи бібліотеки.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 3 Грудня 2021 08:28
Деградація нації
Лучанка Показати IP 3 Грудня 2021 09:47
Капец.Що ви всяку дурню видумуєте,щоб до вас люди йшли.Нема нікого,закривати вас треба.Юнацька бібліотека,зваблює котом.Мовляв,ідіть бігом вюнацьку дивитися на кота.Пусті зали,одні працвники сидять,повні кабінети.Мільйони йде на утримання наших податків. Для чого стільки бібліотек 14 - в Луцьку?А туди ніхто не ходить.У кожному вузі своя бібліотека.Давно пора об'єлнати в одну-всі обласні.
олег Показати IP 3 Грудня 2021 10:47
повністю підтримую думку що на сьогоднішній день стільки бібліотек це маразм. . По селах фельдшерські пункти та школи позакривали а бібліотерарі сидять та фальсифікують дані що ніби їх щоденно відвідує по 30 людей, або самі приносять в хату 10 якихось книжок і кажуть хай полежать а через 2 тижні заберу. Зате управління культури області рудить та звітує про нечувану зайнятість та малу зарплату працівникув культури
Алла Показати IP 3 Грудня 2021 12:06
Молодець керівник! Мисляча, небайдужа, креативна, із талантом господаря і бажанням йти в ногу з часом! Розуміюча сьогодення і вміюча прогнозувати майбутнє! Рада що колектив бібліотеки підтримує починання керівника і сам не відстає - креативить!)
оля Показати IP 5 Грудня 2021 13:55
Дітям треба більше літератури читати а не тік ток знімати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus