USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку дитячій бібліотеці подарували понад сотню книг

23 Листопада 2015 07:00
В рамках акції «Подаруй бібліотеці книгу» понад сто томиків передали у центральну бібліотеку для дітей. Книги для малюків вручали з нагоди всесвітнього дня дитини. Про це повідомляють організатори у мережі Фейсбук.

Нещодавно книгарня «Руніка» розпочала акцію «Подаруй бібліотеці книгу». Усі охочі мали змогу принести твори, які вже прочитали і готові віддати їх іншим. Окрім того, для бібліотеки можна було й придбати книгу у магазині отримавши 20% знижки. Зробити це можна було у ЦУМі (5 поверх), Палаці учнівської молоді (1 поверх, книгарня) та магазині «Руніка» (Конякіна, 14).

Як розповідає організатор акції, директор мережі книгарень Руслана Лазарєва чимало лучан відгукнулись на пропозицію зробити подарунок бібліотеці.

«Усі ми вдома маємо книги, які давно припадають пилом, адже діти виросли і читати їх нікому. Тож ми вирішили дати нове життя цим книгам й подарувати можливість читачам бібліотеки поринути у світ казок і цікавих історій», - наголосила вона.

Окрім принесених книг свій вклад зробила й книгарня, подарувавши твори сучасних авторів.

«Ми дуже дякуємо за цю акцію і сподіваємось на подальшу співпрацю», - зауважила директор бібліотеки Ніна Бочарова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus