USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У дитсадках Володимира-Волинського подорожчає харчування

3 Грудня 2019 08:43
У дитячих садочках Володимира-Волинського з нового року у відповідності до Закону України «Про дошкільну освіту» подорожчає вартість харчування у дитсадках.

Про це пише Місто вечірнє.

Отже, дітей від 2 до 3 років харчуватимуть за 25 гривень, а від 3 до 6 років – за 34 гривні.

Повністю звільнятимуть від плати за харчування дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою, дітей працівників, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітей із малозабезпечених сімей (якщо у сім’ях сукупний дохід на кожного члена сім’ї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму), дітей, загиблих військовослужбовців, які приймали участь в АТО/ООС, дітей батьків-учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО/ООС, дітей із сімей, які перемістилися з тимчасово окупованої території України, району проведення АТО/ООС.

Половину вартості харчування сплачуватимуть за дітей із сімей, де виховується троє і більше діток. Частину повної вартості харчування покриватиме міський бюджет, а частину – батьки.

Зазначається, що зміна цін на харчування дасть змогу суттєво покращити меню в їдальнях та організувати для дітей більш якісне харчування. Зміни набудуть чинності з 1 січня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus