USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До кінця року в луцькій ДЮСШ №3 зроблять ремонт

16 Листопада 2021 07:20
До кінця року здійснять поточний ремонт комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №3», що на вулиці Глушець в Луцьку. Оновлять корпус №1 закладу.

Торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 18 листопада, коли й розпочнеться аукціон.

Вартість ремонту корпусу спортивної школи оцінили у 194 тисяч гривень.

Згідно з тендерною документацією, роботи включатимуть відбивання штукатурки по цеглі та бетону зі стін та стель, розбирання облицювання стін з керамічних глазурованих плиток, мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін із цегли, улаштування перегородок на металевому однорядному каркасі, поліпшене штукатурення поверхонь стін всередині будівлі, шпаклювання стін, улаштування цементної стяжки, розбирання цегляних перегородок та улаштування покриттів з керамічних плиток.

Ремонт мають завершити до 15 грудня 2021 року. Гарантійний строк експлуатації об’єкта становитиме три роки.

Нагадаємо, ДЮСШ №3 у Луцьку створили на базі колишнього «Спартака» у 2018 році, коли господарем приміщення стала Луцька міська рада.

Із 2020 року там активно тривають ремонтні роботи, покликані перетворити заклад у сучасний спортивний комплекс.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 16 Листопада 2021 07:41
Зробіть прицьому перший на Волині басейн на 50 метрів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus