USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку приміщення «Спартака» передали ДЮСШ №3

25 Вересня 2019 16:33
Нежитлові приміщення на вулиці Глушець, що належали Волинській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», передали в оперативне управління комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради».

Про це стало відомо під час пленарного засідання чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 вересня.

Так, у відповідності до договору купівлі-продажу від 2 серпня 2019 року департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради придбав нежитлові приміщення на вулиці Глушець, 20. До цих приміщень відносяться: корпус №1 СТ «Спартак» площею 1306 метрів квадратних, корпус №2 площею 397, 1 квадратних метрів та котельня, площею 135,1 метрів квадратних.

Саме тому департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради звернувся з прохання внести на розгляд чергової сесії міської ради даний проєкт рішення.

З метою ефективного управління майном міської комунальної власності було підготовлено проєкт рішення щодо передачі вищезгаданих приміщень в оперативне управління комунальному закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus