USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Феодосії військовослужбовці попри шалений тиск підняли прапор України

3 Березня 2014 13:43
Щойно надійшло повідомлення від військовослужбовців Феодосійського зенітно-ракетного полку, де командиром полковник Андрій Матвієнко. Відчуваючи шалений психологічний тиск, вони сьогодні урочисто, виконуючи Державний Гімн, підняли над частиною жовто-блакитне знамено. Про це повідомили в Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

«Ми вірні Присязі Українському народові!»- Заявили військовослужбовці полку.

Зі слів одного з офіцерів частини, незважаючи на те, що вони відрізані від інформації і не знають про загальну ситуацію в державі, весь особовий склад полку буде виконувати свої завдання і служитиме Українському народові.

Зараз особовий склад цього полку, власне, так само як і інших підрозділів Збройних Сил України потребують нашої з вами психологічної та моральної підтримки.

«Тому звертаємось до журналістів з проханням поширити матеріали про наших Кримських побратимів. Адже, зі слів військовослужбовців, їх погрозами змушують не виконувати свого обов’язку. Вони тримаються лише завдяки військовому братерству та нашій з вами підтримці», - йдеться у повідомленні.

До слова, українські військові в Бельбеку заявили, що не збираються переходити на сторону Росії. Про це заявив командир бригади тактичної авіації, полковник Мамчур Юрій Валерійович, слова якого наводить глава медіа-центру Міноборони Криму Владислав Селезньов, - повідомляє "Українська правда".

"Командир бригади тактичної авіації, полковник Мамчур Юрій Валерійович: особовий склад бригади вірний народу України й Військовій присязі, зі зброєю в руках готовий до захисту територіальної цілісності України", - написав він на своїй сторінці Facebook.

Раніше повідомлялося, що у військовій частині в Бельбеку склади зі зброєю залишаються під контролем України, Росія вимагає, щоб військові перейшли на її сторону й поставила ультиматум до 16 годин понеділка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
гост Показати IP 3 Березня 2014 13:54
Молодці! Честь їм і слава! Ганьба дезертирам і зрадникам!
Анонім Показати IP 3 Березня 2014 14:09
а почему эти все новости мы должны узнавать не от первого лица в стране? почему не может Турчинов или хоть кто-то официальный говорить это?? долбодятлы.. а ребята реально молодцы. Крым защищают Украинцы !
Чесний Показати IP 3 Березня 2014 14:17
http://www.kresy.pl/publicystyka,opinie?zobacz/ukrainska-okupacja-krymu-polska-okupacja-ukrainy
Чесний Показати IP 3 Березня 2014 14:17
http://www.kresy.pl/
лучанин до Чесний Показати IP 3 Березня 2014 14:26
автор посту (Радослав Сікора) - муділа. Слідуючи його логіці - Тоді Хай нам ще Кубані з Росії передадуть кусок, бо там колись було поселення Тмутаракань. Холмщину і Люблінське воєводство теж хай не забудуть поляки віддати, бо спочатку там була Київська Русь, а вже з 1300 року Польща "почала з'являтись" як держава на карті європи. Берестейщина від Білорусі теж в принципі. і т.д...
Джулія Показати IP 3 Березня 2014 15:08
Волинь із ними!
аяяй Показати IP 3 Березня 2014 15:57
хлопці тримайтеся!ми вже йдемо на поміч
X Показати IP 3 Березня 2014 18:36
Господи, до чого ж ми дожились - в своїй державі підняти свій державний прапор - справжній героїзм. Сюсюкались, сюсюкались з "добрим сусідом" і досюсюкались - "пусти свиню за стіл, вона і ноги на стіл". Хлопченята солдатики і офіцери і командири Феодосійського ракетно -зенітного полку- ви молодці, ви справжні Люди і Патріоти, бережи вас Бог, так і всіх інших наших військових , що перебувають зараз в Криму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus