USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На конкурсі «Битва університетів та коледжів» виступлять переможці шоу «Розсміши коміка»

4 Грудня 2018 15:04
Грандіозний фінал першого міського конкурсу «Битва університетів та коледжів» відбудеться в Луцьку 5 грудня.

Фінальний етап передбачає змагання студентів у дотепності та гуморі. Результати студентської ліги гумору стануть вирішальними, адже розрив у балах між навчальними закладами мінімальний, повідомляють організатори.

Нагадаємо, що за звання кращого вузу міста запекло змагаються Луцький національний технічний університет, Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Волинський коледж Національного університету харчових технологій, Луцький кооперативний коледж, Луцький педагогічний коледж, Луцький інститут розвитку людини університету «Україна», Технічний коледж Луцького НТУ. Кращий навчальний заклад окрім титулу отримає 30 000 грн для реалізації молодіжного проекту для своїх студентів.

Гостем програми стане команда «Збірна Ювілейного» – переможці телешоу Розсміши коміка, чемпіони Рівненської ліги сміху сезону 2016 року, віце-чемпіони Одеської ліги сміху 2017 року.

Лучан та гостей міста запрошують на цікаві змагання 5 грудня у Палац культури міста Луцька (початок 15.00). Організатори запевняють, що буде надзвичайно цікаво.

Довідка:

«Битва університетів та коледжів» – це загальноміський конкурс, спільний проект Молодіжної ради при Луцькій міській раді та департаменту сім’ї, молоді та спорту. Конкурс розпочався 26 листопада, включає у себе інтелектуальні, спортивні, творчі та гумористичні завдання, які побудовані таким чином, що студенти коледжів і університетів мають рівні шанси для перемоги. У конкурі зголосилося брати участь 8 команд. Бали нараховуються за принципом найвищого балу за кращі результати (8 балів за перше місце, 7 за друге... 1 бал за восьме), якщо команда не з’являється на конкурс, то отримує 0 балів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus