USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Флориді алігатор убив 85-річну жінку, яка вигулювала собаку. Відео

22 Лютого 2023 00:25
Сусідка загиблої розповіла, як з жахом спостерігала, як жінку поважного віку вбив алігатор під час прогулянки з собакою в будинку престарілих у південному американському штаті Флорида.



Про це УНН інформує з посиланням на AFP.

Сусідка сказала, що бачила жінку, ім'я якої не називається, яку триметрова рептилія потягла у воду під час нападу у Форт-Пірсі.

Свідок зателефонувала в службу екстреної допомоги і скликала натовп, сподіваючись допомогти своїй подрузі.

"Я була безпорадна і могла лише чекати. Я нічого не могла зробити. Я не могла увійти у воду", - сказала вона.

Собака пережив напад, але жінка померла від отриманих травм.

Згодом вертоліт із офісу шерифа округу Сент-Люсі допоміг знайти алігатора в озері, а пізніше мисливці витягли його. Рептилія важила від від 270 до 320 кг.

Додамо, у Флориді часто можна побачити алігаторів, які переходять вулиці, засмагають на полях для гольфу або ховаються у її обширних водних шляхах.

Але серйозні травми, спричинені ними, трапляються рідко. Ймовірність нападу становить лише один випадок із 3,1 мільйона для жителя Флориди. З 1948 до 2021 року всього 26 укусів призвели до загибелі людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus