USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Франківську міліція побила бійців 128 бригади, які повернулися з Дебальцевого

4 Березня 2015 10:50
Сутичка між бійцями 128-ї гірсько-піхотної бригади, які прибули на ротацію додому, з правоохоронцями, сталася в Івано-Франківську. Міліція жорстоко побила і затримала кількох хлопців. Зараз їх допитують у міському відділі міліції на Бельведерській.

Про це повідомляє місцеве видання КУРС.

Кільком хлопцям розбили кийками голови, міліція також застосовувала сльозогінний газ. Причини агресії правоохоронців хлопці не розуміють, а ті – нічого не пояснюють.

Один із затриманихих, Роман Дячишин, розповів журналістам

що він з колегами відпочивали в одному з кафе в центрі Івано-Франківська. Одягнуті були по-цивільному, поводилися спокійно. Коли настав час їхати додому, вони замовили дві машини таксі, аби добратися до власного автомобіля Романа, залишеного на БАМі. Сам Роман їхав у другій таксівці. Коли ж під'їхали до місця призначення, сутичка вже тривала: хлопців з першої машини вже били міліціонери.

Коли Роман спробував з'ясувати причину такої поведінки, йому просто приснули в очі сльозогінним газом. Хлопцям без пояснень вдягли наручники і почали бити дубинками. "Одному товаришу серйозно розбили голову, він весь у крові", – каже Роман.

Зараз у міському відділі МУ МВС хлопців допитують і звинувачують у супротиві міліції. Роман запевняє, що жодного спротиву вони не чинили. Каже, у відділку вже не б'ють, міліціонери трохи занепокоєні численними дзвінками у відділок і почали поводитися дуже обережно.

Причин затримання бійцям так і не пояснили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вчитель Показати IP 4 Березня 2015 11:10
Гадів ментів - розстріляти нафік!!!
Лучанка Показати IP 4 Березня 2015 11:30
Без зброї і на передову ГАДІВ, Як можна піднімати руку на захисників УКРАЇНИ
квітка до Лучанка Показати IP 4 Березня 2015 11:46
У першу чергу людиною треба бути, а не квасити відразу після повернення з АТО і ходити прилюдно себе у груди бити! Перед Законом і Богом всі однакові!!!
Анонім до квітка Показати IP 4 Березня 2015 13:31
а вони що монахи?? вони повернулись і хочуть відпочити, що тут кримінального?? їм тепер відпочивати не можна?
Аня до Анонім Показати IP 4 Березня 2015 23:23
Одного разу я бачила як в дворі на лавці випивали молодики (в цивільному). Вони понапивались почали до всіх чіплятись, розмахувати зброєю, і при цьму говорили ВИ всі бикота, поки ви тут жируєте ми на війні Вас захищаємо, Ви нам винні. Потім моя сусідка викликала міліцію і з’ясувалось що це були молодики які повернулись з АТО, відпочивали у дворі. Так скажіть мені будь-ласка. Я жінка поїхати в АТО не можу, в мене не той склад розуму щоб воювати, але я купувала різні товари для АТО, кожного разу кидала кошти в скриньки благодійніків, для АТО, допомогла дістати бронижелет для одного з бійців в АТО. Так що я їм винна?
Анонім до Лучанка Показати IP 4 Березня 2015 12:09
А "як можна" п'яному садитися за кермо машини? Ладно сам може при цьому вбитися - туди йому і дорога. Але він може при цьому вбити і безневинну людину!
Анонім Показати IP 4 Березня 2015 11:57
Згідний сто процентів бикотя там почали би кувати а тепер жертви війни з себе корчать а міліціонерів як завжди котлами хочуть зробити
Анонім Показати IP 4 Березня 2015 11:59
Бо нормальні військові коли повертаються з такого пекла то проводять час з родичами а не поборах п'ють а потім ідуть до власного авто щоб далі ще п'яними за кермом паїв ночі гусари ти по місту чи можливо там тверезий водій був то якщо був то чому не поїхав відразу на власному авто
До безапеляційної кв Показати IP 4 Березня 2015 12:43
Ви напевно там були, все чули, знаєте і бачили? Боже, ну що у нас люди за люди?! Поставити свій штамп, не розібравшись ні у чому, правда це чи ні, не задумуючисьпро наслідки, чи не образила словом, чи часом наклеп не навела. Можливо було й так як Ви сказали, а якщо ні? Навчіться себе ставити на місце інших. "Перед Законом і Богом всі однакові" кажете Ви, а Бог нам каже "Не судіть і не судимі будете"; і про презумпцію невинності каже нам закон. Буде суд - дізнаємось хто винен, а Божий суд буде у кожного свій.
Лучанин до До безапеляційної кв Показати IP 4 Березня 2015 17:53
Не був там, не бачив, що сталося. Маємо у Луцьку ситуацію, коли на днях п"яний "самооборонівець" накоїв лиха за кермом.. Є такий факт, що на Майдані (після його завершення) ще довго тинялися різні "утриманці", які компрометували і організації і саму ідею революції... Відчутно, до чого я веду? Дуже багато пяного бидла на вулицях.. Дуже!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus