USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Франції діти врятувались від пожежі, вистрибнувши з вікна у натовп людей

23 Липня 2020 12:41
У французькому Греноблі двоє маленьких братів дивом врятувались від пожежі, вистрибнувши з вікна своєї квартири у натовп сусідів, які спіймали їх унизу.

Про це повідомляє «Європейська правда».

Двоє хлопчиків, віком 3 та 10 років, були вдома самі, коли в їхньому будинку спалахнула пожежа.

Старший брат скинув молодшого з вікна третього поверху, тримаючи малого за одяг. На щастя, його впіймали люди під будинком. Потім хлопець вистрибнув сам.

Дітей госпіталізували для обстеження, але, за попередньою інформацією, їх скоро випишуть.

Загалом через пожежу з будинку госпіталізували 17 жителів. Четверо з людей, які зловили хлопчиків, також були доставлені в лікарню, щоб перевірити, чи не зламали вони кістки, коли ловили дітей.

Хлопчики падали приблизно з 10-метрової висоти. Відомо, що принаймні один чоловік, який допомагав зловити дітей, зламав зап’ястя.

Очевидці розповіли, що не знали, що робити коли почалася пожежа. Вони хотіли зламати двері, але це було неможливо, тому вийшли на вулицю і кричали хлопчикам стрибати.

Причина пожежі, яка почалась у вітальні квартири, не відома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus