USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Франції дозволили вакцину Pfizer для підлітків

16 Червня 2021 16:21
У Франції з 15 червня дозволили використання вакцини проти коронавірусу Pfizer-BioNTech для дітей від 12 років. Країна посилює кампанію з вакцинації населення.

Про це з посиланням на французький уряд повідомляє Sky News, передає РБК-Україна.

«Французький уряд дозволяє дітям віком від 12 до 18 років отримувати вакцину Pfizer-BioNTech з вівторка», – йдеться в повідомленні.

З 31 травня у Франції всім, хто старший 18 років, дозволено робити щеплення проти коронавірусу.

Щоденні випадки все ще наближаються до 10 000 на день, тож чиновники сподіваються щепленням молоді уникнути додаткових обмежень, таких як закриття шкіл або повторне закриття закладів гостинності.

У Франції з початку кампанії з вакцинації проти коронавірусу перше щеплення отримали близько 30,5 млн осіб. При цьому повну вакцинацію пройшли понад 14 млн жителів країни.

З 9 червня Франція відкрила кордони для іноземних туристів.

Крім того, з 31 травня у Франції розпочато масову вакцинацію проти COVID-19 всіх охочих у віці від 18 років. За даними МОЗ країни на 1 червня перше щеплення отримали понад 26 млн французів, два щеплення було зроблено 11 млн.

Додамо, що наприкінці квітня Макрон представив чотири етапи скасування карантинних обмежень у Франції. Згідно з ними, комендантську годину повністю скасують 30 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus