USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Франції 140 людям замість вакцини Pfizer вкололи фізрозчин

25 Квітня 2021 12:34
На північному сході Франції в місті Еперне 140 людей замість американської вакцини Pfizer проти COVID-19 отримали «щеплення» фізрозчином.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на France Bleu, центр вакцинації, де сталася помилка, зрозумів це лише наступного ранку після щеплень. Працівники негайно зв’язалися зі всіма вакцинованими. Зараз деякі вже отримали дозу справжньої вакцини, решту планують вакцинувати в середу, 28 квітня.

Фізіологічний розчин – це штучно приготований розчин з солі та води, частково близький за своїм складом до плазми крові.

Влада ще не оприлюднила причини такої помилки, однак зазначає, що було розслідування, а до центру направили додаткового медпрацівника для посилення безпеки.

Як ми писали, у Польщі під виглядом вакцини Pfizer продавали ліки проти зморшок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 25 Квітня 2021 13:57
А як може бути помилка, якщо ті хто набирав вакцину бачили що набирали і кололи, чи може їм очі зав'язують? А може цю вакцину розливають з бочки у пляшки з фізрозчину?
Цікавий Показати IP 25 Квітня 2021 16:09
Таке в Україні не можливе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus