USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Франції податківці будуть моніторити сторінки неплатників податків у соцмережах

13 Листопада 2018 23:30
Якщо громадянин Франції не сплачує податки, але постить у соцмережах фото з розкішними будинками чи автомобілями – він тепер стане обʼєктом прискіпливої уваги податкових інспекторів.

Про це повідомляє БУГ з посиланням на MIND.

З 2019-го року Франція прирівняє публікації в соцмережах до доказів – і підключить до їх пошуку штучний інтелект. Податкові інспектори почнуть моніторити публікації в соціальних мережах для пошуку порушників. Проект запустять в пілотному режимі нарівні з іншими заходами щодо боротьби зі злісними неплатниками.

Інспекція буде зіставляти реальні доходи громадян з публікаціями в соцмережах.

Пости в соцмережах можуть викликати підозри в ухиленні від сплати податків і стати причиною для розслідування.

Поки що для пошуку порушників податкова служба Франції моніторить оголошення про покупку і продаж. Багато операцій інспектори проводять вручну, але з 2019-го року влада планує впровадити алгоритм для збору і аналізу великих даних.

Видання Connexion пояснює, що система буде виявляти підозрілі випадки, які потім оцінять дата-фахівці. Тільки після цього інформацію передадуть співробітникам податкової служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus