USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

У Франції схвалили ковідні паспорти

7 Січня 2022 09:54
Парламент Франції схвалив плани президента Еммануеля Макрона щодо ковідних паспортів.

Голосуванню передували два дні бурхливих дебатів, викликаних коментарями Макрона про те, що він хотів «дістати» нещеплених, повідомляє УНІАН.

Раніше Макрон сказав в інтерв’ю газеті Le Parisien, що хоче настільки ускладнити життя тих, хто відмовляється від вакцинації, витиснувши їх з громадських місць, щоб вони в підсумку все одно зробили щеплення.

Закон про ковідні перепустки або ж ковідні паспорти, був прийнятий в першому читанні на Національних зборах близько 5-ї години ранку. Його схвалили 214 депутатів парламенту, 93 проголосували проти, 27 утрималися.

Тепер він надходить до Сенату, якому належить остаточно схвалити законопроект. Згідно з опитуваннями, близько половини французів згодні з тим, що сказав Макрон, але половині не сподобалося, як він це сказав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1+1 Показати IP 7 Січня 2022 10:25
При владі крисолюдина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus