USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У галереї ЦУМу експонують роботи студентів. Відео

12 Травня 2017 17:46
Найкращі дипломні роботи студентів факультету мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки увійшли до експозиції «Арт-феєрія».

Відкриття виставки, приуроченої до 30-річчя заснування кафедри образотворчого мистецтва університету, відбулося 12 травня в галереї ЦУМу. Експозиція має місце у межах програми «Культура і духовність» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Привітати присутніх із відкриттям виставки прийшла народний депутат України від УКРОПу Ірина Констанкевич. «Я можу сказати, що моя мрія здійснилася і коло замкнулося. Скажу чому. Адже працюючи в університеті, я прекрасно знала про той колосальний творчий потенціал, який є в інституті мистецтв Східноєвропейського національного університету, які потужні там викладачі, студенти, які там створені умови для розвитку таланту. І безперечно, коли я стала працювати у Фонді Ігоря Палиці й коли ми безпосередньо відкривали цю виставкову залу, в мене була мрія, щоб на цих стінах, у цій залі експонувалися роботи студентів і викладачів інституту мистецтв», – поділилася Ірина Констанкевич.
«Я думаю, що, направду, наші викладачі та студенти формують зараз креативний простір Волині. І однією із яскравих візитівок нашої області якраз є творчість і діяльність інституту мистецтв», – підкреслила депутатка.

Завідувач кафедри образотворчого мистецтва факультету мистецтв СНУ імені Лесі Українки Олександр Лесик, своєю чергою, відзначив, що багато студентських робіт знаходяться в корпусах навчального закладу і, зокрема, у фойє факультету мистецтв.
«Зараз всі ми знаємо, що важкувато, соціально-економічна, політична ситуація і війна на сході дають свої певні проблеми. Але я вас прошу, ви передивіться цей наш творчий доробок і переконайтеся, що ми оптимісти і все найкраще в нас попереду», – закликав Олександр Лесик.

Додамо, що оцінити презентовані образотворчі роботи та скласти своє враження про них усі охочі можуть до 11 червня в арт-галереї ЦУМу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
студент Показати IP 13 Травня 2017 23:17
Це безсумнівно ріст за 30 років нарешті в універмазі виставитися. Я вас вітаю, це супер для університету!!!!!
директор Показати IP 14 Травня 2017 00:58
ЦЕ УСПІХ!!!! Гастроном №6 запрошує Вас з виставкою
Глядач Показати IP 14 Травня 2017 10:35
Такі смішні коментарі. Не в тій галереї виставились? В когось явно підгорає.
сергій до Глядач Показати IP 14 Травня 2017 16:27
Просто пора свою мати за 30 років

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus