USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Генштабі розповіли, чи є зараз загроза наступу з Білорусі та чим зайняті війська Лукашенка

19 Серпня 2022 20:07
На території Білорусі є певна активізація армії Лукашенка. Проте станом на 19 серпня загрози вторгнення звідти немає, оскільки там не створюють ударні угруповання.

Про це доповіли в оперативному зведенні Генштабу ЗСУ.

Українська розвідка продовжує моніторити все, що відбувається на території держав, які є ворожими. Наразі Білорусь, входить до цього списку, оскільки фактично є сателітом кремлівського режиму. Однак, якщо виникне загроза наступу звідти, то сили оборони України будуть до цього готові.

«На Волинському та Поліському напрямках ознак створення наступальних угруповань не виявлено. Відзначається проведення навчань підрозділів військово-повітряних сил та протиповітряної оборони збройних сил республіки Білорусь», – підсумували в Генштабі.

Проте додали, що досі зберігається загроза завдання противником ракетних та авіаційних ударів. Адже територія та повітряний простір цієї країни є під контролем Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus