USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Головному слідчому управлінні Нацполіції згоріла кімната речдоків

10 Червня 2020 21:56
З’явилась нова інформація про пожежу в будівлі Головного слідчого управління Нацполіції, що сталася сьогодні вночі на Набережному шосе, 25 в Києві.

Як повідомили «Стране» джерела в МВС, за попередньою інформацією, вогнище загоряння знаходилося в кімнаті, де зберігалися речові докази.

За деякими даними, кімната вигоріла дотла, тепер під питанням судова перспектива багатьох резонансних справ.

Є версія, що пожежу могли викликати горючі хімічні речовини, які були з вилучені з нарколабораторії у справі про торгівлю наркотиками. Сьогодні слідчим дали команду просто на парковці сушити на сонечку промоклі матеріали своїх кримінальних справ, які не згоріли. Водії, які проїжджали Набережним шосе, з цікавістю спостерігали цю епічну картину.
Також тепер слідчим немає де працювати: їхні недавно відремонтовані кабінети прийшли в повну непридатність через кіптяву на стінах і затоплення.

Поки попередньо відомо, що справа Павла Шеремета, яка перебуває у провадженні ГСУ Нацполіції, не постраждала, бо знаходилася в іншому слідчому підрозділі – в будівлі за іншою адресою. Зараз захист підозрюваних здійснює ознайомлення з цими матеріалами.

Але відомо, що знищено частину «економічних» справ щодо розкрадань на сотні мільйонів гривень, а також постраждали матеріали по наркоторговцях. Джерела видання повідомили, що горіло «господарство» колишньої першої заступниці глави Держбюро розслідувань, а нині начальниці Другого управління організації досудових розслідувань Нацполіції Ольги Варченко.

Чи був це зумисний підпал, чи недбалість працівників, що помістили в кімнату речових доказів горючі речовини, повинна показати пожежотехнічна експертиза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Луцьк Показати IP 10 Червня 2020 22:37
"Совпадение - не думаю"...)))
Вв до Луцьк Показати IP 10 Червня 2020 23:23
Тільки дуже наївна людина (цікаво, чи такі ще є в цій країні) може повірити, що це випадково.
Петро Показати IP 11 Червня 2020 07:02
Не по тій самій причині "згоріло" сім військових арсеналів? А тепер згоріли і докази.. (порошок там не дарма з'явився)
петро Показати IP 11 Червня 2020 09:05
не дивуйтеся люди якщо з держрезерву миші зїли 2700 вагонів зерна то це мелоч.
Схематозник Показати IP 11 Червня 2020 09:32
Нарешті і до ментов дойшло, що кінці можна не тільки в воду, а і в вогонь.
українець Показати IP 11 Червня 2020 13:18
Не країна,а "Поле чудес!" Невже так буде до безкінечності?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus