USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Гонконгу вилучили рекордну за десятиліття кількість кокаїну на $120 млн

4 Квітня 2021 13:07
Правоохоронці Гонконгу вилучили рекордну кількість контрабандного кокаїну. За даними поліцейських, у 500 «цеглинках» було 700 кілограмів кокаїну.

Про це інформує 24 канал з посиланням на The Guardian.

Загальна вартість такого «добра» становить приблизно 120 мільйонів доларів. Знахідку вже назвали найбільшою контрабандою на території Гонконгу за майже десятиліття.

Поліція Гонконгу заявила, що величезна партія контрабанди потрапила в місто на швидкісних катерах. Як зазначили, закриття кордонів для міжнародних подорожей під час пандемії коронавірусу змусило контрабандистів робити більш ризиковані масові перевезення.

Правоохоронці 2 квітня перехопили чоловіка з візком у промисловому районі Фо Тан. Виявилося, що він перевозив 150 «цеглинок» кокаїну в картонних коробках. Пізніше в тому ж районі було знайдено ще 492 «цеглини» кокаїну. В результаті поліція арештувала двох чоловіків віком 19 і 25 років.

«Ми вважаємо, що наркотики були транспортовані великими рейсами до вод поблизу Гонконгу з району їхнього джерела в Південній Америці, а потім незаконно переправлені на швидкісних катерах», – заявив старший начальник поліції.

Коли правоохоронці знайшли контрабанду, «цеглинки» кокаїну були ще мокрими.

Попередній рекорд вилучення кокаїну в Гонконгу становив 649 кілограмів. Сталося це ще у 2012 році на тамтешній митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus