USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Горохівській райраді «саморозпустилися» регіонали

20 Лютого 2014 15:27
19 лютого 2014 року під час народного віча у Горохові члени фракції Партії регіонів у Горохівській райраді оголосили про свій вихід з партії.

Перед початком сесії Горохівської райради у місті зібралося багатолюдне віче. На нього прийшли депутати Горохівської райради від Партії регіонів. Вони публічно оголосили, що з народом, і після кривавих вбивств владою мітингувальників не можуть залишатися в цій партії.

Єдиний, хто був відсутнім під час віча і офіційно не вийшов з ПР – Віктор Савчук – чоловік голови Горохівської райдержадміністрації Жанни Савчук. Сама ж голова Горохівської РДА Жанна Савчук на сесію так і не з’явилася. Офіційна причина – відпустка під час навчання. Неофіційно ж причина відсутності голови РДА і головної «регіоналки» району – страх перед власним народом.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, про саморозпуск оголосила організація Партії регіонів у Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ось так Показати IP 20 Лютого 2014 15:28
Слабкість проявили, коли проблеми почались. Чогось раніше вони не думали виходити, коли все було ок. Як тільки все стихне ті ж самі зрадники будуть знову з партійними квитками
Регіонал Показати IP 20 Лютого 2014 15:49
Пане Смоленг, а чому ви мовчите? Висловте свою позицію. Чому не зберете партійні збори. Хіба основа партії не її члени? Рядові члени! Невже немає що сказати???
Я Показати IP 20 Лютого 2014 15:51
Боїться, щоб не прив'язали на площі.
Учасники Віче Показати IP 20 Лютого 2014 17:15
Офіційно заявляємо,що інформація не повністю відповідає дійсності,а саме:депутати-регіонали вийшли до народу тільки за наполяганням опозиції. Із 19 депутатів-регіоналів тільки 6 публічно оголосили про свій вихід з партії регіонів,а Віктор Савчук,який,також,вимушений був вийти до людей, категорично,відмовився виходити з рядів партії влади.
Скобелка Показати IP 20 Лютого 2014 18:49
А з ким цікаво Андрійчук?Цей хитрий фарбований лис пристосується до любоі влади.
Я Показати IP 20 Лютого 2014 21:33
А де Ващучка? В неї щось людське залишилося?
Активіст Показати IP 1 Березня 2014 16:18
Ганебне вшанування організували депутатам районної ради, перевертням регіоналам Андрійчук, Турак з Пащуком, Богоносом та іншими. Скандуванням "Молодці" за те, що виходили з партії після погрому і кровопролиття в Києві. Запізніле їхнє каяття, яке вже нічого не змінить. І такого вшанування не підтримують горохівчани, адже на їхніх руках кров невинних людей. ГАНЬБА ЇМ! Вчитися організаторам треба у молодих, які прислухаються до людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus