USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Горохові викрили підпільний гральний заклад

16 Грудня 2016 19:09
Незаконний гральний заклад виявили у Горохові.

Працівники Горохівського відділу Володимиро-Волинської місцевої прокуратури спільно зі співробітниками Горохівського відділу поліції ГУНП в області та Управління захисту економіки у Волинській області департаменту захисту економіки Національної поліції України у рамках розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) провели обшук у закладі, який кілька місяців використовували задля організації в Горохові незаконного грального бізнесу.

Про це повідомили у прокуратурі Волинської області.

У ході обшуку вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, мережеве обладнання та записи адміністраторів, пов’язані із діяльністю грального закладу.

Досудове розслідування кримінального провадження триває. Вживаються заходи задля встановлення всіх осіб, причетних до незаконної діяльності, повідомляють в прокуратурі.

Також вирішується питання про направлення вилученої техніки на експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 16 Грудня 2016 19:23
Це явно Мартинов з Любцьою мутять
Закон і порядок Показати IP 16 Грудня 2016 21:01
Блін хтось всі карти відкрив, ну нашо так зразу про власників?
зрадник Показати IP 17 Грудня 2016 01:19
спочатку закрийте на Лесі Українки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus