USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У готелях та на дорогах запровадили НС: в Єгипті затопило популярний курорт

15 Листопада 2021 21:44
На популярний серед українських туристів єгипетський курорт Хургада обрушилися сильні зливи.

Про це повідомляє «Турпром».

Курорт затопило – через це для туристів скасували всі екскурсії, в готелях та на дорогах запровадили режим надзвичайної ситуації. Відпочивальників просять не залишати свої готелі, якщо там не проводиться термінова евакуація.

Окрім Хургади від повені постраждали міста Сафага та Марса-Алам. Усі дороги від них до Верхнього Єгипту (смуга вздовж Нілу на півдні країни), зокрема, в популярні екскурсійні міста Кена та Луксор, будуть перекриті, доки погодні умови не покращаться.

Читати ще: У курортному місті Єгипта отруйні скорпіони вжалили сотні людей, кілька осіб загинули

Наразі воду на дорогах та вулицях постраждалих від повеней міст відкачують екстрені служби.

Ще одна серйозна небезпека для місцевих та туристів – електричний струм. Справа в тому, що на вулицях місцеві торговці часто використовують оголені дроти в магазинах та кіосках. У поєднанні з водою, яка є провідником, це створює додаткову небезпеку і тепер когось постійно б’є струмом.

Проте місцеві синоптики запевняють, що погода наступного тижня буде чудовою для відпочинку в Хургаді. Вдень температура повітря прогріватиметься до +26-27°C, вночі – до +21-22°C, а температура води в Червоному морі – близько +26-27°C.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus