USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Грузії після виборів спалахнули протести

1 Листопада 2020 18:44
У середмісті грузинської столиці Тбілісі почали збиратися прихильники опозиції, які не згодні з результатами вчорашнього голосування на парламентських виборах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Georgia Today.

Члени та прихильники опозиційних партій розпочали акцію протесту перед будівлею парламенту на проспекті Руставелі.

Опозиційні лідери, котрі зібралися перед будівлею парламенту, стверджують, що вибори були сфальсифіковані та нелегітимні. Очікується, що вони оголосять подальший спільний план дій на сьогоднішньому мітингу.

Як повідомлялося, у Грузії 31 жовтня відбулися чергові парламентські вибори. В країні обирали парламент 10 скликання: 120 депутатів будуть обрані за пропорційною та 30 - на основі мажоритарної виборчої системи.

Згідно з даними грузинської ЦВК, за результатами підрахунку понад 80% голосів, на парламентських виборах у Грузії перемагає правляча партія Грузинська мрія - Демократична Грузія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 1 Листопада 2020 19:00
Так на те ж вони і вибори, щоб хтось вигравав, а хтось програвав. Завели дурну моду після виборів майданчики скликати.....
Краваткожер Показати IP 1 Листопада 2020 19:18
Нова мода. Навіть у США пам'ятники скидають і майданять.
Народна прокуратура Показати IP 1 Листопада 2020 21:03
Люди звикли паплюжити навіть найкращі ідеї. Вуличний протест, як прояв демократії, перетворили на спосіб дорватись до влади всупереч нормальній виборчій процедурі - поза законом, нахрапом, через істеричні верески екзальтованого натовпу й коктейлі молотова. І найдикіше, що організовують ці шабаші ті, хто іменує себе демократами, адже прекрасно бачать, що шансів прийти до влади у справді демократичний спосіб не мають, бо отримали меншість голосів
Я Показати IP 2 Листопада 2020 07:27
так і ющера презиком робили
Марк Твен Показати IP 2 Листопада 2020 09:14
Если бы от выборов хоть что-то зависело, нам бы не позволили в них участвовать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus