USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Грузії порушників карантину судитимуть на 6 років

23 Квітня 2020 22:56
Парламент Грузії прийняв у третьому читанні поправку до Кримінального кодексу, згідно з якою за повторне порушення правил надзвичайного стану та карантину особа буде покарана позбавленням волі.

Про це повідомляє Interfax-Україна.

За словами лідера парламентської більшості Мамукі Мдінарадзе, вони щодня стикаються з фактами непокори деяких громадян, які ігнорують вимоги карантину і введеної комендантської години.

Мдінарадзе заявив, що зараз за порушення правил ЧС у Грузії фізичні особи сплачують штраф у розмірі 3 тисяч ларі (близько $1000), а юридичні особи - 15 тисяч ларі.

«Хочу відзначити, що жодної амністії по виплаті штрафів для порушників надзвичайного стану не буде», - сказав він.

МВС Грузії щодня повідомляє про десятки оштрафованих громадян, які порушили правила НС.

Грузинська влада з 21 березня ввела в країні НС для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції, а з 31 березня діє комендантська година з 21:00 до 6 ранку. Напередодні режим НС був продовжений до 22 травня.

За даними Міністерства охорони здоров'я, в Грузії виявлені 420 заражень коронавірусною інфекцією. Перший випадок зараження був встановлений медиками 26 лютого на кордоні з Азербайджаном у громадянина Грузії, що повертався з Ірану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
@ Показати IP 24 Квітня 2020 10:35
нам такое не грозит лишь потому что мы и от них отстаем по многим показателям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus