USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У ГУР назвали втрати росіян під час спецоперації в Криму

24 Серпня 2023 18:03
У результаті спецоперації ГУР та ВМСУ біля населеного пункту Маяк в окупованому Криму українські військові пошкодили чотири швидкохідні катери та знищили щонайменше 30 росіян.

Про це Суспільному Крим повідомив речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Згідно з інтерактивною картою військових об’єктів Криму, саме у селі Маяк розташована база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил РФ. Також на тарханкутському півострові розташований радіолокаційний вузол РЛК «Небо-М» та РЛС «Каста-2Е2». По периметру підготовлено позиції для ППО.

Раніше в українській розвідці повідомили, що зранку 24 серпня біля населеного пункту Маяк в окупованому Криму відбувся бій за участю плавзасобів та авіації. Окупанти запровадили у районі мису Тарханкут план «Крепость».

Пізніше Президент України Володимир Зеленський прокоментував Суспільному спецоперацію ГУР в Криму.

«Зарано говорити про звільнення Криму. Детальна доповідь буде у мене від генерала Буданова. Так, це наші хлопці. З нашого боку втрат немає. Це гарна новина», – наголосив глава держави.

Нагадаємо, напередодні Третього Саміту Кримської Платформи секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що Україна, швидше за все, буде звільняти Кримський півострів військовим шляхом.

Тим часом у Криму російські силовики від четвертої ранку проводять обшуки у кримських татар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus