USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У які комітети увійшли волиняни у Верховній Раді

4 Грудня 2014 21:50
Верховна Рада затвердила склад своїх комітетів. Усі волиняни увійшли у різні комітети. Про це повідомляє «Четверта влада»

Відповідну постанову підтримали 249 депутатів.

Водночас у документі немає імен голів комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, голови комітету з питань регламенту, комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності.

Усі волиняни у Верховній Раді потрапили в різні комітети, а двоє навіть отримали керівні посади у них.

Так, першим заступником голови комітету з питань запобігання та протидії корупції згідно з документом став нардеп від «Народного фронту» Юрій Савчук. Головою цього комітету затвердили Єгора Соболєва. До комітету загалом ввійшло 22 депутати, серед яких, зокрема, Борислав Береза, Дмитро Добродомов, Сергій Лещенко, Володимир Парасюк та інші.

Керівну посаду в комітеті отримав і нардеп, обраний у 19 виборчому окрузі Ігор Гузь. Він став заступником голови комітету у закордонних справах. Головою цього комітету обрали Ганну Гопко. Загалом до комітету увійшло 10 депутатів, серед яких Борис Тарасюк, Світлана Заліщук, Володимир Ар`єв, Юлія Льовочкіна та інші.

Нардеп Ігор Лапін, якого обрали в Луцьку, став членом комітету з питань правової політики та правосуддя. Головою цього комітету став нардеп від Блоку Петра Порошенка Руслан Князевич. Загалом сюди увійшло 32 депутати, серед яких Костянтин Жеваго, Сергій Ківалов,Сергій Соболєв, Борис Філатов та інші.

Нардеп Ігор Єремеєв, якого обрали у 23 виборчому окрузі на Волині, потрапив у комітет в справах ветеранів та інвалідів. Головою цього комітету обрали «порошенківця» Олександра Третьякова. Загалом до комітету увійшло 9 депутатів, серед яких Михайло Гаврилюк, Юрій-Богдан Шухевич, Юрій Бойко та інші.

Ще один волинський мажоритарник, обраний в 21 окрузі, Степан Івахів став членом комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства. Голову цього комітету ще не затвердили. Нині сюди увійшло 11 депутатів.

Інший мажоритарник із 20 виборчого округу Волині Сергій Мартиняк потрапив у комітет з питань аграрної політики та земельних відносин. Головою комітету став «порошенківець»Тарас Кутовий. Сюди увійшло три десятки депутатів.

Разом з тим, нардеп Сергій Лещенко у своєму Фейсбук написав, що «група перефарбованих регіоналів «Економічний розвиток» відмовляється від керівних посад в комітетах на знак протесту.

«Чудова ідея! Якщо вчорашні тушки вирішили вийти з керівництва комітетів, то вакансії можна запропонувати позафракційним депутатам. Тепер має бути вакантна посада першого заступника комітету з питань фінансів та банківської діяльності. Її можна віддати, наприклад, Дмитру Ярошу. Будуть хоча би боятися красти», - пише Сергій Лещенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
капец Показати IP 4 Грудня 2014 21:56
В С Е О Д Н О --- З Л О Д І Ї . Т І С А М І ...
Волинь Показати IP 4 Грудня 2014 22:19
Депутатів-перевертнів треба судити, а не впускати до державного корита.
вонижедіти Показати IP 4 Грудня 2014 22:33
БАЖАЄМО ВЕЛЬМИШАНОВАНИМ НАРОДНИМ ДЕПУТАТАМ ВІД СИНЬООКОЇ ВОЛИНІ- ВЕЛИКИХ УСПІХІВ У ВАЖЛИВІЙ ДЕРЖАВНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ НАШОГО ДОБРОБУТУ ТА БЛАГА!
лісаПЄДІСТ Показати IP 4 Грудня 2014 22:51
Просто риги і перефарбовані риги (єрємєєви, івахіви, мартиняки) повинні сидіти в тюрмі. Так скоро буде.
тицьздиць Показати IP 4 Грудня 2014 23:17
Просто дах зірвало усім конкретно! Це Ярошу - банки і фінанси, а Гузь міжнародник?:) Земля в іншу сторону почала крутитись...
я Показати IP 5 Грудня 2014 00:04
Тепер горе-депутат, хапуга і злодій мартиняк (з малої букви це не помилка) всі землі в області точно позабирає, знає с.ка куди лізти
прикол Показати IP 5 Грудня 2014 00:20
Найбільший прикол Гузь-міжнародник. Мов не знає жодної. Хіба жести і міміка поможе.. Ото депутат!!!!!
йой до прикол Показати IP 5 Грудня 2014 03:57
Він покаже всім закордонам кузькіну мать!
укроп Показати IP 5 Грудня 2014 07:07
Мартиняк,Івахів,Еремеев-це зрадники Украіни! Судити та розстріляти! Якби на Волинь прийшло б ДНР,вони перші б нас розстрілювати почали б!!!
факт Показати IP 5 Грудня 2014 08:01
Коалиция пяти майдановских партий взяла себе название «Европейская Украина». Однако единственная страна в Европе, где оппозиция не представлена в руководстве парламента, — это Беларусь. Даже в избранной при «бандитской власти» Раде прошлого созыва меньшинство получило своего вице-спикера (свободовца Руслана Кошулинского) и 13 комитетов из 29. При этом в руках тогдашней оппозиции, ставшей теперь властью, находились почти все комитеты, с помощью которых в Евросоюзе принято контролировать власть, — по борьбе с коррупцией, по свободе слова и СМИ, по экологии, по правам человека и нацменьшинств. «Европейская Украина» оставила их себе.
Анонім до факт Показати IP 5 Грудня 2014 08:16
Это просто потрясающе, уважаемые! Министр финансов на Украине появился такой, что все остальные меркнут на ее фоне! Если верить Хелмеру, то получается, что "успешная бизнесвумен" через свой фонд осваивала значительные средства практически государственной компании USAID, а выделяемые через ее фонд средства американских налогоплательщиков загадочным образом растворялись. А не пересекается ли эта информация с написанным тобою?
віто Показати IP 5 Грудня 2014 13:40
Сумно. Нардеп від Нардного фонту, колишній ударівець, Савчук, якщо я не помиляюсь, той самий, хто у 90-ті серед братків мав поганяло Сава. Справжній захистник народних інтересів. Для Гузя, мабуть, зірковий час настав. Чоловік, в адекватності якого є великі сумніви, став заступником голови комітету!
з Володимира Показати IP 5 Грудня 2014 18:38
цей раз нашому 19 округу - вірніше тим виборцям що голосували за гуся - певно буде помагати робити закордонні пашпорти . Люди - люди що це робиться ...... Коли вже навчимося обирати - за покликом душі , совістю із здоровим розсудком , а не за вміння хороше патякати чи розкручені бренди .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus