USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У яких медичних закладах Луцька є кімната матері і дитини

5 Лютого 2016 17:48
Не в усіх медичних закладах обласного центру є так звана кімната матері і дитини. Однак, такі кімнати є фактично в усіх поліклініках та амбулаторіях Луцька, де проводять прийом педіатри.

Про це під час другого пленарного засідання 3-ї сесії сьогодні, 5 лютого, повідомив начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук.

Так, актуальним для багатьох жінок питанням поцікавилась у головного медика міста депутат Луцької міської ради Анна Мовяк.

На це Микола Якимчук відповів, що серед таких медичних закладі - дитячі поліклініки, що знаходяться на проспекті Волі та вулиці Чорновола. Також кімнати матері і дитини, або бодай столики для пеленання є в більшості амбулаторій обласного центру, де ведуть прийом педіатри.

До слова, куточок матері та дитини функціонуватиме й у приміщенні Луцької міської ради.

Нагадаємо, нещодавно, згідно із законом, у англійському парламенті матерям дозволили годувати дітей прямо на засідання парламенту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталя Показати IP 5 Лютого 2016 18:03
Почнемо з того, що не у всых медичних закладах Луцька э МЕДИКИ, справжні...ті, що дійсно готові і хочуть допомогти.
Анонім Показати IP 5 Лютого 2016 18:10
Депутатці мовяк не треба було йти в депутати, поки така маленька дитина! Бо слідуючі іі запити будуть про куточки матері і дитини в магазинах , бібліотеках, офісах, цнапі і т.д.
мама Показати IP 6 Лютого 2016 00:26
чесно кажучи, поки сам не станеш мамою - про такі речі ніколи не задумуєшся. Було б дуже доречно аби в цумі чи порт-сіті була б така кімната.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus