USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центральному парку Луцька просять облаштувати кімнату матері і дитини. Петиція

21 Травня 2021 07:00
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки пропонують облаштувати кімнату матері та дитини.

Петицію з такою пропозицією на платформі Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Тарас Лівандовський.

Він звернув увагу, що більшість відвідувачів парку - батьки з дітьми.

«Велика частина з них – це матері з дітьми, які не мають комфортних умов для годування та переодягання дитини в парку, що є особливо дискомфортним у несприятливу погоду», – вказав лучанин.

На його думку, цю проблему можна вирішити, облаштувавши в парку кімнату матері та дитини.

«Облаштувати кімнату потрібно всім необхідним для матерів та їхніх малюків. Встановити два санвузли (унітази, умивальники), крісло-фіксатор для дітей, пеленальний столик, шафи для особистих речей. Для годування малят потрібно передбачити два м’яких місця. Ця кімната повинна обігріватися, бути забезпеченою гарячою та холодною водою. Крім цього, у приміщенні потрібно встановити мікрохвильову піч для розігріву сумішей та іншого дитячого харчування», – перерахував автор петиції.

Як додав, двері до кімнати мають бути розраховані для проїзду двомісного дитячого візка.

Аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб. Підтримати петицію Тараса Лівандовського можна тут.

Нагадаємо, в центральному парку мають намір збудувати громадську вбиральню, адаптовану для потреб людей з інвалідністю, а також із пеленальною кімнатою. Громадську вбиральню облаштують поруч із кафе «Луцька Венеція».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 21 Травня 2021 08:42
Ви що не думаєте зовсім, це в той час як не вистачає коштів КП "Луцьктепло", люди мають бути без гарячої води, а ви про якість додаткові послуги, без яких донині нормально обходились, цілі покоління виросли без кімнати матері і дитини. На мою думку, є більш важливі статті витрат
Їван з Гнідави Показати IP 21 Травня 2021 09:09
Ага, разом і з дитячим кафе на 100 посадочних місць з літньою терасою і з мангалом для шашликів, автопарковкою та спальними номерами на другому поверсі ! Бо крім матері і дитини треба ше й для тата і машини !
Житель Показати IP 21 Травня 2021 09:26
Підтримую. Хороша ідея. Бачив у Львові таку кумнату. Це дуже зручно для мам з дітьми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus