USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

МОЗ пропонує ввести локдаун після Нового року

4 Грудня 2020 12:07
Міністерство охорони здоров’я не буде пропонувати запроваджувати локдаун до кінця року, але запропонує жорсткий карантин із перших чисел січня на три тижні.

Про це заявивголова МОЗ Максим Степанов на брифінгу 4 грудня, пише Українська правда.

«Усі лікарі розуміють, що з кінця січня і протягом лютого очікується сезонний пік захворюваності на грип. Це призведе до серйозного навантаження на медичну систему, тому до цього періоду потрібно підійти з мінімально можливими цифрами захворюваності на COVID-19, із мінімальною кількістю госпіталізованих із COVID-19.

Ми як Міністерство охорони здоров’я не будемо рекомендувати вводити жорсткий карантин до кінця грудня, адже бачимо стабільний приріст нових випадків коронавірусної хвороби без різких стрибків. І ми можемо стверджувати, що наша медична система повністю витримає те навантаження, яке зараз є у зв’язку з COVID-19... Ми точно витримаємо до кінця грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДІЄ ЧИ НЕ ДІЄ?: СТЕПАНОВ ЗАПЛУТАВСЯ, ЧИ ДОПОМІГ КАРАНТИН ВИХІДНОГО ДНЯ

Але у зв’язку з тим, що рівень захворюваності та рівень госпіталізації залишаються на досить високому рівні, ми бачимо необхідність збити цю хвилю «ковіду» і довести її до мінімально можливих цифр.

Спираючись на медичні і протиепідемічні показники, ми пропонуємо – і будемо пропонувати це уряду – плановий жорсткий карантин з максимальними обмеженнями, починаючи з перших чисел січня. Вважаємо, що тривалість такого карантину для досягнення максимального ефекту має бути три тижні», – сказав Степанов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Грудня 2020 19:54
не бідним баригам-здирникам гроші по 8тищ є, а з бідних пенсіонерів трикратно-геноцидно краде пенсії зе-банда зеленського клоуна, які вже голодають на нещасні пенсії нижче-прожиткового мінімуму й помирають немаючи коштів на лікування!!!!! але кому це в голові? ситі рила голодного не розуміють бо їм тільки корпоративні шоу й розваги в голові від жиру крадійства й наживи на нещасті стариків!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus