USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Кабміні готують нові обмеження за ухилення від мобілізації

21 Квітня 2024 17:43
Кабінет міністрів напрацьовує нові зміни до своїх постанов, які, зокрема, передбачають надання окремих адміністративних послуг лише за умови наявності військово-облікового документа.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив міністр юстиції Денис Малюська, передає Укрінформ.

«У мене немає сумнівів у тому, що уряд забезпечить стимулювання тих, хто сумнівається у необхідності виконання своїх обов’язків – у тому плані, що зараз різні міністерства напрацьовують зміни у постанови Кабміну, зміни у регулюванні, які встановлять передумовою надання окремих адміністративних послуг надання військово-облікового документа», – зазначив він.

Читати ще: Від початку війни з України виїхали 650 тисяч чоловіків призовного віку, – Politico

За словами міністра, держава буде намагатися зробити так, щоб закон був однаковим для всіх, і щоб усі його виконували.

«І щоб ті, хто добровільно та активно хоче захищати Україну, не були в гіршому становищі, ніж ті, хто цього не хотів. Правила однакові для всіх, і ми забезпечимо їх виконання», – заявив Малюська.

Міністр сказав, що структура ТЦК та взагалі ЗСУ вже давно готується (до того, – ред.), щоб вона могла впоратися з великим потоком військовозобов’язаних.

Читати ще: Закон про мобілізацію: як змінилися правила виключення з військового обліку

«Як член уряду можу сказати, що увага Прем’єр-міністра особисто на цьому зосереджена вже упродовж багатьох місяців, і він неодноразово давав доручення Міноборони забезпечити роботу ТЦК 24\7, що, як я розумію, виконується. Тому у мене немає сумнівів у тому, що робота буде забезпечена належним чином», – додав він.

Нагадаємо, 11 квітня Верховна Рада схвалила в другому читанні законопроєкт про мобілізацію. 16 квітня президент Володимир Зеленський підписав документ. Закон про мобілізацію в Україні набуде чинності у середині травня. Він набуде чинності 18 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Біг дік Показати IP 21 Квітня 2024 18:27
Боялися що русня зробить рабами,то зробили зе!
ГIсть Показати IP 21 Квітня 2024 18:55
Армии США теперь не нужно воевать, защищая страны НАТО. Этим занимаются украинцы. А цивилизованный мир лишь предоставляет боеприпасы, и я думаю, что это хорошее решение", — Зеленский в интервью NBC News Украинец, иди защищай страны НАТО
Justice Показати IP 21 Квітня 2024 18:56
За словами міністра, держава буде намагатися зробити так, щоб закон був однаковим для всіх, і щоб усі його виконували. (с) ////// Ну це анекдот якийсь від заброньваного Молюски...
Анонім Показати IP 21 Квітня 2024 20:32
Ви с..чари , можете прийняти закон, що корупція під час війни - держзрада з всіма наслідками, довічно + конфіскація у пов’язаних осів. Тільки для народу та рядових бійців ЗСУ щось гайки щось придумують
колишній воїн Показати IP 21 Квітня 2024 20:47
Сільські дядьки, яких відірвали від плуга, борони і коня, закінчились. Пастухи теж закінчились. Тому воювати будуть всі, навіть ті, в кого діагноз "хронічний енурез". І ті ухилянти, хто тут пише цю херню, і ті ухилянти, які ставлять їм лайки. Всьому свій час.
До колишній воїн Показати IP 21 Квітня 2024 21:15
... і ті, хто сцикливо ховається за придуманою самим же бздурою, шо йому віра забороняє брати до рук зброю.
Дон до До колишній воїн Показати IP 22 Квітня 2024 00:01
Якби всі притримувались ідеологіі-не брати зброю,то війн не було б,імбецил ти тупий
ТЦК Показати IP 22 Квітня 2024 01:04
24/7, як Макдональдс, везіть м'ясо ми відкриті
! ! ! Показати IP 22 Квітня 2024 10:40
Отакі як отой Дон і його секта самі визнають свою морально - етичну нікчемніть в суспільстві, а в соціально-політичному, конституційно-законодавчому полі ще й обов'язкову необхідніть кримінальної відповідальності.
тверезий Показати IP 22 Квітня 2024 21:14
іде війна а чому не ввели військовий стан? а якийсь срач в Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus