USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Кабулі під посольством США прогримів вибух

29 Серпня 2017 14:21
У результаті вибуху терориста-самогубця, який стався 29 серпня в Кабулі, загинули щонайменше п'ять осіб.

Про це інформує Associated Press, передає 24 канал.

Смертник підірвав себе біля відділення банку, де якраз отримували зарплату держслужбовці. Відповідальності за напад на себе наразі ніхто не взяв.

Поряд з п'ятьма вбитими, в результаті нападу також поранено дев'ять чоловік, сказав Мохаммад Салім Расули, представник афганського МОЗ. Він попередив, що це тільки перші повідомлення і що число жертв може ще більше зрости.

«Я прийшов сюди, щоб отримати зарплату. І вийшов, щоб зателефонувати товаришу. Та на вулиці я побачив полісмена, який відкрив вогонь. Я не зрозумів, що відбувається. Двох моїх друзів поранили», – розповів державний службовець Саїд Джаан.
Нагадаємо, наприкінці липня бойовики ІДІЛ організували вибух біля посольства Іраку в Кабулі. Зазначено, що цей інцидент стався в районі Шоу-є-Нау на північному заході міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus