USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Камені-Каширському попрощалися із військовими Анатолієм Смітюхом і Станіславом Солов'єм

10 Травня 2023 13:11
У вівторок, 9 травня, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці відспівали двох Захисників України, жителів Камінь-Каширського Анатолія Смітюха та Станіслава Солов’я.

50-річний Анатолій Смітюх загинув 6 травня 2023 року у Луганській області, а ще зовсім молодий 27-річний Станіслав Соловей загинув 5 травня у Донецькій області.

Чин похорону у співслужінні численного духовенства звершив настоятель храму протоієрей Юрій Михайлов.

Поховали загиблих Героїв на місцевих кладовищах.

У своєму прощальному слові протоієрей Юрій висловив слова співчуття і підтримки батькам, дружині, рідним і близьким померлих, і висловив надію, що Милосердний Господь почує сьогоднішні молитви за їх упокій і оселить їхні безсмертні душі у своїх райських обителях, а всім нам подарує Перемогу над ворогом у скорому майбутньому.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблих. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus