USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Камені-Каширському - пробіг на честь Дня захисника України. Відео

14 Жовтня 2016 16:35
Легкоатлетичний пробіг, присвячений Дню захисника України, відбувся у Камені-Каширському, - інформує Район.Камінь-Каширський.

20 жителів райцентру, серед яких і дві представниці прекрасної статі – Лілія Бобко і Таїсія Марчук – з радістю подолали семикілометрову відстань від Озюрка до пам'ятного знака борцям за волю України.

Стартували о 9.15. Перший бігун до центру міста прибув о 9.45. Тренер-викладач Дитячо-юнацької спортивної школи Петро Нирко подолав дистанцію за 30 хвилин та 23 секунди. Решта учасників прибігли на 5-7 хвилин пізніше.
Після забігу заступник голови районної ради Сергій Дмитрук зазначив:

– Правду кажучи, я готувався до цієї події. Але навіть не сподівався, що бігтиметься настільки гарно. Хороший захід, який варто зробити традиційним.

– Просто кожному на свою вагу треба підібрати свій темп. Тут не головне, хто швидше, – підтримує розмову директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Панасюк.

До речі, на фініші усіх бігунів чекав організований працівниками відділу у справах молоді і спорту гарячий чай з медом. А мед презентував депутат районної ради Юрій Лук'янчук, який також брав участь у легкоатлетичному пробігові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus